Manojlović: "Maksa ume da me iskritikuje"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.10.2016.
11:09
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi golman Crvene zvezde Filip Manojlović otkrio je da posle svake utakmice trpi kritike trenera Srđana Maksimovića, ali je priznao da mu njegovi saveti mnogo znače.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije remizirao je u subotu sa Spartakom u okviru 13. kola Superlige, a jedini gol za Subotičane postigao je Marko Petković koji je nespretnom reakcijom savladao sopstvenog golmana.

Utakmica u Subotici bila je peta uzastopna u prvenstvu na kojoj je mrežu Crvene zvezde čuvao mladi Filip Manojlović koji je u nekoliko navrata atraktivnim intervencijama uspevao da spreči domaće da stignu do pogotka.

"Lično mi takve situacije mnogo znače jer sam mlad i nemam dovoljno iskustva iza sebe. Iz utakmice u utakmicu se osećam sve bolje i sigurnije među stativama. Nadam se da će biti još mnogo atraktivnih poteza, što zbog radosti koju to donosi navijačima, što zbog samopouzdanja cele ekipe" kaže Manojlović.

Momak koji je sa omladinskom reprezentacijom Srbije stigao do titule prvaka sveta na Novom Zelandu sezonu je počeo u Bačkoj, a od kada je vraćen sa pozajmice upisao je šest nastupa i samo jednom uspeo da sačuva mrežu.

"Veoma mi je drago što sam odmah po dolasku dobio šansu da na terenu pokažem zašto sam vraćen u klub. Nije na meni da procenjujem čime sam zaslužio poverenje trenera, ali sam siguran da ću na svakom treningu i utakmici dati sve od sebe da ga ne prokockam" dodao je Manojlović.

Na prethodnih pet mečeva u Superligi Filip Manojlović je primio šest golova i ne krije da ga zbog pojedinih reakcija trener golmana Srđan Maksimović kritikuje.

"Ne mogu da sakrijem da trener Srđan Maksimović ume da me kritikuje zbog nekih ishitrenih reakcija. Posle svake utakmice detaljno prolazimo situaciju po situaciju, analiziramo šta je i kako trebalo da uradim i gde sam mogao bolje da odreagujem. To je veoma značajno za mene i doprinosi konstantnom napretku" zaključio je Manojlović.

Narednu šansu da stane među stative Filip Manojlović će imati u sredu kada Crvena zvezda dočekuje BSK iz Borče u okviru 1/8 finala Kupa. Ukolko pak Manojlović preskoči taj meč za vikend je na programu duel sa Radom u 14. kolu domaćeg šampionata kada bi svakako trebalo da ga vidimo na delu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 24.10.2016
17:48

Мали ако будеш слушао савете ускоро ћеш стати на гол А тима Србије.

avatar
Nikola Nikolic
Tuesday, 25.10.2016
14:00

Kao i Stojke, nas najbolji golman

avatar
Nikola Nikolic
Wednesday, 26.10.2016
03:45

Pa realno najbolji golmani su se stvarali u OFK Beogradu

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 25.10.2016
16:19

Тако је у Звезди су се одувек стварали најбољи голмани.