"Manje stresa za 'Romantičare'"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 04.07.2014.
18:45
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Kapiten OFK Beograda Nikola Vasiljavić obećao je navijačima kluba sa Karaburme da u predstojećoj sezoni neće biti izloženi nervozi i stresu kao lani.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Fudbaleri OFK Beograda nalaze se na Zlatiboru gde se uveliko spremaju za nastupajuću sezonu u kojoj imaju znatno veće ambicije nego u prethodnoj.

Sa novim-starim trenerom i nekoliko pojačanja "Romantičari" tempiraju formu za početak avgusta kada će ih u prvom kolu JSL očekuje duel sa Vojvodinom.

"Svi težimo istom cilju, a to je da se što bolje spremimo za naredni šampionat. Biće ovo, pre svega, radno leto, ali verujem i zanimljivo. Za prvo kolo ćemo biti svakako spremni i očekujem dosta uspešniji učinak nego prethodne sezone" izjavio je štoper OFK Beograda Nikola Vasiljević.

U prethodnoj sezoni OFK Beograd se borio za opstanak u ligi sve do samog kraja šampionata. Sudeći prema rečima kapitena Vasiljevića, navijači plavo-belih neće morati da strepe u nastupajućoj sezoni.

"Navijačima poručujem i obećavam da će se manje nervirati i imati manje stresa nego lani, jer verujem u uspeh svojih saigrača" zaključio je Vasiljević.

Ekspedicija OFK Beograda boraviće na Zlatiboru do 17. jula a prvu takmičarsku utakmicu u sezoni 2014/2015 "Romantičari" će odigrati 9. avgusta u Novom Sadu protiv Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke