Manisa se pretplatila na kapitene Crvene zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.07.2014.
14:58
Izvor: Sportske.net

Predsednik turskog drugoligaša Manise potvrdio je za medije u svojoj zemlji da taj klub želi da angažuje Nenada Milijaša i da je transfer kapitena Crvene zvezde 80% gotova stvar.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ako je verovati turskim medijima i izjavi koju je za njih dao predsednik fudbalskog kluba Manisa Abdulah Mergen Crvena zvezda bi do početka sezone mogla da ostane bez kapitena Nenada Milijaša.

Prvi čovek kluba za koji je pre samo godinu dana angažovao i prethodnog kapitena Crvene zvezde Nikolu Mikića rekao je da će pregovori oko transfera Nenada Milijaša početi do kraja meseca i da je taj posao 80% gotova stvar.

"Milijaš je igrao u Premijer ligi i radi se o iskusnom igraču. Konsultovali smo se sa Nikolom Mikićem, znamo da se Zvezda nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, suočena sa velikim probleima. Trenutno su na pripremama, ali ćemo brzo organizovati sastanak, Milijaš je 80 odsto gotova stvar" izjavio je Mergen.

Za čelnike Manise Nenad Milijaš predstavlja prioritet u letnjem prelaznom roku a kao rezervna opcija, u slučaju da se ne dogovore sa Zvezdom, figurira Slovak Peter Grajcer.

"Milijaš ima dobre reference, a dobar utisak na naš stručni štab ostavio je i slovački vezista Peter Grajcer. Verujem da ćemo do kraja priprema potpisati ugovor sa jednim od njih dvojice" zaključio je Mergen.

Imajući u vidu da se turski fudbal nalazi u ekspanziji i da tamošnji klubovi raspolažu ozbiljnim svotama novca koje ulažu u dovođenje kvalitetnih igrača, nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko Manisa do kraja prelaznog roka angažuje aktuelnog kapitena Crvene zvezde Nenada Milijaša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke