Mandić: ''Korak po korak, do titule svetskog prvaka!''

Autor: Beta Beta
utorak 19.05.2015.
14:56
Izvor: Beta

Omladinski reprezentativac Srbije i napadač Čukaričkog Staniša Mandić ne krije svoju želju da se sa ''Orlićima'' popne na svetski tron, ali i naglašava da je za početak najvažnije da se prođe grupa u prvoj fazi takmičenja.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Čukaričkog Staniša Mandić rekao je danas da će na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu učestvovati samo jaki timovi i da je zato najvažnije prvo proći grupu.

"Naravno najviše bih voleo da osvojimo Svetsko prvenstvo. Ne znam mnogo o ekipi Urugvaja, protiv koje igramo prvu utakmicu, ali znam da su se plasirali samo jaki i kvalitetni timovi. Prvo da prođemo grupu, pa korak po korak", rekao je Mandić za sajt Čukaričkog.

Omladinska reprezentacija Srbije predvođena selektorom Veljkom Paunovićem otputovala je sinoć iz Beograda, preko Istanbula do Oklenda. Tamo će do 27. maja biti na pripremama, a baza na Novom Zelandu biće im grad Danejdin.

Mandić će sa dvojicom igrača Partizana na put krenuti u četvrtak, posle utakmice finala Kupa Srbije, koju dve ekipe igraju u sredu, 20. maja.

Svetsko prvenstvo će se od 30. maja do 20. juna održati u sedam gradova Novog Zelanda, a Srbija je u grupi D u kojoj će igrati Meksiko, Urugvaj i Mali.

Reprezentacija Srbije prvi meč na šampionatu igra 31. maja od 6.00 po srednjeevropskom vremenu protiv Urugvaja.

Po dve najbolje ekipe proći će dalje, ali i četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Titulu prvaka sveta na prošlom šampionatu u Turskoj 2013. godine osvojila je Francuska, ali nije izborila pravo da brani titulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke