Mamba Di sreo 'brata Lazara'!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.12.2015.
13:24
Izvor: Sportske.net

Dvojica bivših fudbalera Partizana Lamin Dijara i Lazar Marković sreli su se u sredu u Istanbulu tokom duela Fenerbahčea i Antalije a Senegalac se pohvalio zajedničkim fotografijama sa "bratom Lazarom".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Fenerbahčea i Antalije sastali su se u sredu u okviru drugog kola grupne faze turskog Kupa što je ujedno bila prilika da se sretnu dvojica bivših igrača Partizana.

Prvotimac Fenera Lazar Marković i napadač Antalijespor Lamin Dijara ovekovečili su svoj sinoćni susret fotografijama koje je Senegalac postavio na svoj "Fejsbuk" profil uz komentar "brat Lazar".

Dvojica fudbalera nosila su dres Partizana u sezoni 2011/2012 kada je Lazar Marković lagano sticao iskustvo igranja u prvom timu, a Lamin Dijara "krckao" poslednju godinu saradnje sa crno-belima.

Lazar Marković je kasnije ostvario transfer u Benfiku, a potom u Liverpul koji ga je pozajmio Fenerbahčeu, dok je Lamin Dijara posle pozajmice Al Šababu ostvario transfer u Antalijaspor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Blazer
Friday, 25.12.2015
02:13

Da hoće Iliev da dovede Dijaru,pa tandem Dijara-Božinov brisali bi odbranu

avatar
Barcelonista
Thursday, 24.12.2015
15:09

Kako bi volio da oval Lazar procvjeta,da mu se desi nesto I da proigra vrhunski. Strasno mi je mio igrac, mislim da I potencijala ima da bude dobar samo malo da poradi na sebi. Volio sam ga i dok je u Partizanu bio iako njih smislit ne mogu.

avatar
bora majstor
Thursday, 24.12.2015
15:38

sto ne bre mrzis mi tebe ne mrzimo:)

avatar
Barcelonista
Thursday, 24.12.2015
18:15

Hahahha, onako u duhu sporta vas ne volim, nista radikalno :)