"Mali Uške" na Marakani!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.04.2016.
09:14
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Sin legende Partizanovog "juga" sada već blizu Zvezde.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Vanja Vučićević je kako piše "Sportski Žurnal" blizu Crvene zvezde, juče je razgovarao sa Zvezdanom Terzićem i kao slobodan igrač stići će najverovatnije narednog leta na "Marakanu".

U pitanju je napadač, ima prave fudbalske gene, njegov otac Nebojša Vučićević "Uške" je bio dugogodišnji prvotimac Partizana, ljubimac navijača, jedan od majstora kakvih odavno nema na srpskim terenima.

Vanja ima 18 godina, neće potpisati profesionalni ugovor sa "Brđanima", ima ponude iz inostranstva, ali je blizu Zvezde. Pre Čukaričkog bio je u OFK Beogradu, klubu u kome je Zvezdan Terzić ostavio neizbrisiv trag i koji je pravi rasadnik talentovanih igrača.

Otac mu je bio prvi trener u OFK Beogradu, Vanja je svojevremeno rekao da i ne navija za Partizan, i da bi prihvatio poziv Crvene zvezde.

Taj poziv je očigledno stigao...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 12.04.2016
16:42

...OFK Beogradu, klubu u kome je Zvezdan Terzić ostavio neizbrisiv trag ...ono 1:6,1:5 .0:6 protiv Partizana?Bio je toliko dugo tamo jer ga niko nije hteo .Probao u Kastoriji mesec dana i kad su otišli Lončar,Mirković,Krčmarević,Špoljarić ,Kuzmanovski...on je postao nezamenljiv...rupa večita.Ima you tube na sreću da se visdi.

avatar
Tuesday, 12.04.2016
11:56

Nije rekao da ne navija nego da nije vatreni i zagrizeni navijac, to nije isto:-D