Malbašić: ''Uz navijače i našu borbenost do pobede nad Zvezdom''

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 28.03.2016.
15:06
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezista Vojvodine Filip Malbašić (23) izjavio je da njegovi saigrači i on moraju da daju sve od sebe kako bi ostvarili pozitivan rezultat u predstojećem derbiju protiv Crvene zvezde.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U sklopu priprema za taj meč, ekipa Voše u subotu je imala prijateljsko odmeravanje snaga sa Jagodinom, kada je ostvarila pobedu rezultatom 2:1 (2:1). Dvostruki strelac za crveno-bele bio je Filip Malbašić, koji je najpre sigurno realizovao jedanaesterac, a potom preciznim udarcem izvan šesnaesterca postigao svoj drugi gol na tom meču.

''Prethodnu nedelju smo dobro iskoristili, pošto smo radili na ispravljanju grešaka u igri i pripremi za derbi koji nas očekuje. Za vikend smo odigrali prijateljsku utakmicu protiv Jagodine i mislim da smo pokazali određeni napredak u odnosu na naša prethodna izdanja, kada smo, zbog naših gluposti, u finišu utakmica ostajali bez pobede. Bez obzira na to što se radilo o prijateljskom meču, značilo nam je to što smo ostvarili pobedu i sada sa više samopouzdanja dočekujemo narednu utakmicu'', rekao je Malbašić, a prenosi zvanični sajt kluba.

Kao i svima koji su ove zime došli u redove Vojvodine, i njemu će to biti prva “velika” utakmica u crveno-belom dresu.

''Iskreno, za sada sve protiče kao i pred svaki drugi meč, iako će verovatno biti one pozitivne treme kako se utakmica bude približila. Srećan sam i radujem se što nam predstoji jedan ovakav susret, jer takvi mečevi su najlepši za nas igrače, a verujem i za navijače. Nama ova utakmica jako mnogo znači i moraćemo da damo sve od sebe kako bismo ostvarili dobar rezultat'', ističe Malbašić.

Upravo borbenost i agresivnost mogli bi da budu odlučujući faktor u derbiju.

''Nijedan igrač Vojvodine sigurno neće opušteno i ležerno ući u taj meč, jer ukoliko bude tako, onda stvarno nemamo čemu da se nadamo. Prethodne utakmice su pokazale da nijednog jedinog sekunda ne smemo da se opustimo, jer to svaka ekipa u našoj ligi zna da kazni, pogotovo Crvena zvezda. Zato još jednom ističem da svaki igrač koji bude dobio šansu da zaigra mora pružiti svoj maksimum i ukoliko bude tako, verujem da ćemo na kraju biti zadovoljni'', napominje Malbašić.

Ekipi Vojvodine mnogo bi značilo da u subotu oseti pravu podršku i “vetar u leđa” sa tribina.

''Svakako da nam mnogo znači podrška navijača. Do sada nisam imao priliku da igram protiv Crvene zvezde na “Karađorđu” i ne znam kakav je ranije bio odnos navijača na tribinama u tim utakmicama, ali svakako se nadam da će većina ljudi na stadionu u subotu biti uz Vojvodinu i pomoći nam da ostvarimo pozitivan rezultat'', zaključio je Filip Malbašić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Buitre
Monday, 28.03.2016
16:50

Jedine tri utakmice gde je bio moguć kiks su bile dve sa Partizanom i Pazar.Jednu je završio sudija a druge dve je uspeo pritisak iz vrha države.Vojvodina tradicionalno preti ali i po tradiciji u tim utakmicama skandalozno ,sasvim slučajno podbaci.Osim kad se po dogovoru u onim potpuno nebitnim takmičarski neinteresntnim utakmicama odigra 3:3 ili Voša pobedi.Kad god je trebalo bili su tu.Sve ostalo kao i ova sledeća su zatvorene na poluvremenu protiv OFK Beograda.

avatar
MilošPB
Tuesday, 29.03.2016
11:19

A kad si se probudio? Kako brzo zaboravljate ono demonstriranje sile na Marakani! Tad niste pričali o sudijama i državi. Sad mislite da smo kratkog pamćenja kao vi. Pa, i ovaj derbi i da ste vodili 3:0 bi izgubili jer ste mnogo lošiji od nas. Kiks protiv Pazara?!? Puknite od ljubomore.

avatar
Delije Sever 021
Monday, 28.03.2016
16:44

Uz koje navijace,teren na stadionu Karadjordje je domaci-ali nama :) Nasih navijaca 3000-4000 ,vasih 500,ako dodju svi :) Bez uvrede,to je cinjenicno stanje.

avatar
Volem Vosu
Monday, 28.03.2016
21:42

Pa nece valjda biti samo 3500 ili 4500 na utakmici? :D

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 29.03.2016
19:55

Neka bude pun stadion i neka bude lepa utakmica sa puno golova,eto,to je moja zelja.