Malbašić: "Spremamo se za Borac bez tenzije"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.05.2016.
14:02
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Nakon trijumfa Partizana u finalu Kupa Srbije četvrto mesto na superligaškoj tabeli dobilo je dodatnu vrednost, a fudbaleri Vojvodine veruju da će uspeti da se priključe ekipama koje će naredne sezone igrati u Evropi.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Jučerašnja pobeda Partizana u finalu Kupa Srbije učinila je da i četvrta pozicija superligaške tabele dobije na značaju pošto će ekipa na kraju sezone zauzme to mesto obezbediti plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Fudbaleri Vojvodine trenutno drže četvrto mesto i cilj im je da sa dve pobede u poslednja dva kola plej-ofa osiguraju barem ostanak na toj poziciji jer Radnički iz Niša i Borac dišu za vratom.

"Posle dve pobede na dva teška gostovanja, atmosfera u ekipi je zaista dobra i mnogo prijatnija nego nakon utakmice protiv Voždovca. Logično, sada smo u mnogo boljoj poziciji, pa nema nikakve tenzije i u miru se pripremamo za utakmicu protiv Borca" kaže Filip Malbašić.

Ekipa Nenada Lalatovića u subotu dočekuje Borac, dok u poslednjem kolu gostuje Partizanu, pa svi u Novom Sadu očekuju da će trijumf nad Čačanima biti dovoljan da se obezbedi plasman u Evropu.

"Borac je dobra ekipa i tokom čitave sezone su bili pri vrhu tabele, tako da nam sigurno ni u subotu neće biti lako. Nadamo se da ćemo odigrati na istom nivou kao i na prethodne dve utakmice i ukoliko tako bude, uveren sam da ćemo na kraju biti zadovoljni" zaključio je Malbašić.

Utakmica 36. kola plej-ofa Superlige između Vojvodine i Borca igra se u subotu od 19 časova na stadionu "Karađorđe".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke