Malbašić: "Poraz od Zvezde nas neće uzdrmati"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.09.2016.
12:31
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezni fudbaler Vojvodine Filip Malbašić rekao je da ubedljiv poraz od Crvene zvezde neće uzdrmati ekipu i da očekuje da navijači podrže igrače već u nedeljnom susretu sa Metalcem.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine na kratko su preuzeli vodeću poziciju na tabeli Superlige ali su je nakon nedeljnog poraza na stadionu "Rajko Mitić" ponovo prepustili Crvenoj zvezdi.

Jedini gol u ubedljivom porazu Vojvodine postigao je Filip Malbašić koji je posle svega priznao da mu pogodak ne znači ništa kada ekipa doživi neuspeh.

"Zadovoljan sam svojim igrama, kao i igrom čitave ekipe. Jeste mi drago zbog gola koji sam postigao u nedelju, ali kada se izgubi sa 4:1, to onda praktično nije ni bitno. Ipak, uveren sam da nas ovaj poraz neće uzdramti" kaže Filip Malbašić.

Novosađani pred odlazak na reprezentativnu pauzu treba da ugoste neugodni Metalac i to je razlog što Filip Malbašić očekuje da navijači podrže ekipu na putu ka novoj pobedi.

"Drago mi je što su navijači prepoznali sve ono što radimo i u velikom broju bili uz nas u Beogradu. Sigurno da očekujem da tako bude i u nastavku sezone, počevši već od utakmice protiv Metalca, jer nema razloga da bude drugačije" poručio je Malbašić.

Vojvodina se nakon deset odigranih utakmica u Superligi nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa 23 osvojena boda, dva manje od vodeće Crvene zvezde, a tri više od trećeplasiranog Radničkog iz Niša.

Utakmica 11. kola na novosadskom "Karađorđu" između Vojvodije i Metalca pomerena je za nedelju, 2. oktobar od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Play Fair Today
Tuesday, 27.09.2016
17:07

I ne treba.. izgubili 1:0 ili 4:1 je potpuno svejedno! Ucite se da na terenu uvek imate stav pobednika iako je nemoguce uvek izaci kao pobednik.. Vazan je pristup!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 27.09.2016
19:08

I zakljucavanje svlacionice na poluvremenu:-D, a ne drugo kasni bar 5 min.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 27.09.2016
19:21

a ne da drugo kasni

avatar
bojanb
Tuesday, 27.09.2016
12:50

A od vas nikad nista nece biti,posle jedne dobre tekme sledi 5 jako losih

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 27.09.2016
12:46

Naravno, nema nikakvih primedbi na sudjenje, Petkovic je startovao cisto kao Maldini, ljubi ga majka, a ni Ristic posle nije igrao rukom i na taj nacin sprecio da lopta bude centrirana Hahaha Na kraju krajeva, kao da je sada to nesto bitno, onaj sa FK Vojvodina.com je sve juce rekao, nema prevare, nema lazi tu.