Maksimoviću se ne žuri u Dinamo?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.08.2016.
15:09
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović prokomentarisao je danas spekulacije o potencijalnom njegovom transferu u zagrebački Dinamo.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Pisali smo već na tu temu, mediji prenose da su Zagrepčani uporni u nameri da angažuju mladog srpskog fudbalera, istaknutog člana generacije koja je odvela ''Orliće'' na krov sveta pre godinu dana, ali da njegovi roditelji baš i nisu za Nemanjinu selidbu u Hrvatsku.

Danas se reprezentacija Srbije okupila u Staroj Pazovi na startu priprema za kvalifikacioni meč sa Irskom 5. septembra, pa je to biloa prilika i da Nemanja Maksimović prokomentariše iz prve ruke šta se zapravo dešava sa tim potencijalnim transferom.

Sudeći po njegovim rečima, prelazak u Dinamo i nije baš toliko blizu kako se činilo, pošto sam fudbaler ima drugačije ambicije.

''Ne bih komentarisao te priče oko Dinama i da li su klubovi uspostavili kontakt. Sa Astanom sam ušao u Ligu Evrope i mislim da ću ostati bar do zime u ovom klubu.

Napravili smo iznenađenje, eliminisali smo BATE u plej-ofu kvalifikacija i uradili veliku stvar za kazahstanski fudbal'',
objasnio je Maksimović, a prenosi ''Žurnal''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke