Maksimović: "Želimo pobedu na startu 'kvalifikacija'"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.03.2016.
17:21
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Debitant u "A" selekciji reprezentacije Srbije Nemanja Maksimović nada se da će "Orlovi" uspeti da savladaju Poljsku u prijateljskom susretu koji doživljava kao prvi u kvalifikacijama za Mundijal.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije otputovali su u utorak za Poznanj gde će u sredu od 20.45 odmeriti snage sa selekcijom Poljske na startu priprema za novi kvalifikacioni ciklus.

Među pozvanim reprezentativcima našli su se zlatni "Orlići" Predrag Rajković, Marko Grujić i Nemanja Maksimović, a potonji je ocenio da spreman da opravda ukazano poverenje.

"Fenomenalan je osećaj naći se u društvu tako velikih igrača. Trudiću se da opravdam poverenje selektora i da zaslužim poziv i u budućnosti. Sada je sve na meni. Ako dobijem šansu nadam se da ću je iskoristiti" rekao je Maksimović.

Većina reprezentativaca u ponedeljak je govorila o tome kako predstojeće prijateljske utakmice doživljava kao početak kvalifikacija za Mundijal, a takav stav je izneo i vezista Astane.

"Ovo je za nas kao početak kvalifikacija. Nadam se da možemo da izborimo što bolji rezultat, ako može i da pobedimo na startu" kazao je Maksimović.

Jučerašnje okupljanje nacionalnog tima proteklo je u senci vesti da je Dušan Tadić rešio da stavi tačku na reprezentativnu karijeru dok se za kormilom nalazi Radovan Ćurčić.

"Nismo mnogo razgovarali. Odradili smo ova dva treninga, profesionalci smo i mislim da je to dovoljno da spremni uđemo u meč sa Poljacima" poručuje Maksimović.

Ekspedicija Fudbalskog saveza Srbije već je sletela u Poznanj, a večeras bi u terminu sutrašnje utakmice trebalo da odradi poslednji trening.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke