Maksimović: ''Navijači mogu da budu od velikog značaja protiv Zvezde''

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 31.03.2016.
21:53
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezista Vojvodine Novica Maksimović (27) izjavio je da je njegovim saigračima i njemu jako bitno da ih navijači u velikom broju podrže na utakmici protiv Crvene zvezde.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine već uveliko se spremaju za predstojeći derbi protiv Crvene zvezde, rešeni da dobrom igrom i, pre svega, velikom borbenošću pokušaju da izbore pozitivan rezultat i na taj način obraduju svoje pristalice.

Vezista Novica Maksimović ističe da je atmosfera u redovima Vojvodine odlična i da igrači sa optimizmom dočekuju predstojeći meč.

''Atmosfera u ekipi je sjajna i sprovodimo poslednje pripreme za meč protiv Crvene zvezde. Pauzu smo odlično iskoristili i sada to što smo radili treba da pokažemo i na utakmici. Mislim da smo se dobro spremili i nadam se da ćemo baš mi biti ti koji će prekinuti Zvezdin niz'', kaže Maksimović, a prenosi sajt kluba.

Po njegovom mišljenju, ključna bitka u derbiju vodiće se na sredini terena.

''Kao što je i naš šef ranije rekao, na sredini terena može i verovatno hoće pasti odluka o tome na čiju stranu će se meč prevagnuti. Tu moramo biti jako energični i agresivni i ne dozvoliti Zvezdinim igračima da razviju svoju igru, a verujem da ćemo preko naših brzih krila uspeti da ugrozimo gol protivnika'', naglašava Maksimović.

On posebno napominje značaj publike u predstojećem meču.

''Nama je jako bitno to da što veći broj naših navijača dođe na stadion. Znamo da će Zvezdine pristalice napuniti istok, zato nam je još važnije da naših navijača na severu i zapadu bude što više. Ovom prilikom, pozivam ih da dođu da nas podrže, a odužićemo se požrtvovanom igrom i maksimalnom borbom'', zaključio  je Maksimović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke