Maksa napušta Zvezdu posle 13 godina

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.06.2017.
11:56
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević neće u svom timu saradnika imati legendarnog trenera golmana Srđana Maksimovića.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Više od decenije su golmani Crvene zvezde učili i radili sa Srđanom Maksimovićem, ali je novi šef stručnog štaba odlučio da se zahvali popularnom Maksi i angažuje novog trenera golmana.

"Žurnal" piše da će Srđana Maksimovića na mestu trenera golmana zameniti Viborg Koceić, član stručnog štaba kadetske reprezentacije Srbije koju je na minulom Evropskom prvenstvu vodio Perica Ognjenović.

Na potvrdu ove informacije se još uvek čeka, ali je jasno da Vladan Milojević u svom timu saradnika želi čoveka sa kojim je sarađivao u Čukaričkom.

Novi stručni štab Crvene zvezde za sada čine Vladan Milojević, Milan Kosanović, Nikola Leposavić i Vladimir Janković.

Što se tiče legendarnog Makse, očekuje se da naredni angažman dobije u Saudijskoj Arabiji u stručnom štabu Vuka Rašovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 10.06.2017
14:36

Koca (Koceic) je odlican covek i vrhunski trener golmana. Nije lako kad neko posle sto godina ode ali to je zivot profesionalaca....

avatar
Joey Barton
Saturday, 10.06.2017
13:17

Ne verujem da ce da ima problema da nadje novo zaposlenje sa ovakvom biografijom, nego mene zanima jel zna neko kolike su olate za tranere golmana?

avatar
CZYNWA
Saturday, 10.06.2017
12:14

O ne.. Jedini covjek koji je radio u Zvezdi u pravom smislu te rijeci. Zvezda je uvijek imala odlicne golmane, prije svega zahvaljujuci Maksi, koji je doktor svog posla. Miloje je napravio prvu veliku gresku, a tek je dosao. Ovo mi se nikako ne svidja...

avatar
chaki
Saturday, 10.06.2017
14:40

Koje smo to odlicne golmane imali?

avatar
VN2410
Saturday, 10.06.2017
12:09

Gdje ces Maksu legendu otjerati iz kluba? On je meni jedan od najgotivnijih likova u Zvezdi.

avatar
La Maestro
Saturday, 10.06.2017
12:04

Moralo je ovako,Maksi svaka cast na privrzenosti i radu al' primetno je zadnjih nekoliko godina da imamo problema sa golmanima,puno padova koncentracije sto ne sme da se desava u klubu kao sto je Zvezda. :)

avatar
Čerek Republika Srps
Saturday, 10.06.2017
12:46

Ne bih nikako mogao da se slozim sa tvojom konastatacijom. Ako uzmemo u obzir da je Manojlović jedna od svetlih tacaka ove sezone,pa pre toga Rajkovic. Covjek jg od Bajka i Kahrimana izvukao ono najbolje,najbolje sezone su imali u Zvezdi. Nikako se ne slazem sa tobom po pitanju Makse.

avatar
La Maestro
Saturday, 10.06.2017
15:02

Razumem al' seti se Bajkovih kikseva,kasnije Kahrimanovih zbog kojih smo izgubili derbi a kasnije ostali i bez evrope,Manojlovic, koji je po meni veci talenat od Rajka, nema nikako samopouzdanja kod centarsuteva i cesto leti u prazno,mora tu dosta bolje da se radi sa golmanima. Protiv Makse nemam nista,coveku svaka cast na svemu al' vremenom dodje do zasicenja,fudbal se menja svakog dana,moramo se tome prilagodjivati.

avatar
Kladionicar
Saturday, 10.06.2017
13:27

Jedina zamerka mu je po meni sto nam je svaki golman linijas..