Makedonci tvrde - Partizan 'nišani' Šikova!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.12.2016.
11:03
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije aktivno radi na pronalaženju adekvatnog pojačanja na štoperskoj poziciji, a najnovije ime koje je dovedeno u vezu sa crno-belima uklapa se u profil igrača koji je potreban Marku Nikoliću.

neftchipfk.com
neftchipfk.com

Povezane vesti

Predstojeća transfer pijaca u Humskoj neće biti preterano interesantna pošto se ne očekuje da Partizan trguje u većem obimu, što se može zaključiti na osnovu poruka koje su prethodnoh dana stizale od strane čelnika vicešampiona Srbije.

Nakon odlaska Gregora Balažica Partizan će na tržištu tražiti novog štopera, a sportski direktor Ivica Iliev dao je šefu stručnog štaba odrešene ruke u ovom slučaju.

Marko Nikolić će imati pravo da odabere igrača po svom ukusu, u domenu onoga što crno-beli trenutno mogu da priušte, a već smo pisali da je načelni plan takav da se traži profil igrača koji će iskustvom pomoći u stasavanju Nikole Milenkovića.

Formula "Krstajić - Savić" ponovo je aktuelna i u Partizanu po svaku cenu žele da u novom štoperu dobiju igrača koji će imati dvostruku ulogu u timu, kako smo to već predočili OVDE!

Zbog toga priča makedonskog "Sporta" o angažovanju reprezentativca naših južnih suseda nije nerealna, premda smo od izvora bliskih Partizanu saznali da u Humskoj nije bilo reči o ovom igraču.

Radi se o bivšem štoperu Nefčija Vančetu Šikovu (31) koji je azerbejdžanske crno-bele napustio posle šest meseci što znači da bi Partizan mogao da ga angažuje kao slobodnog igrača.

Makedonski reprezentativac iza sebe ima ogromno iskustvo, nastupao je u Austriji iz Beča, ukajinskom Volinu, ali i Etnikosu sa Kipra, a svakako da se njegov profil uklapa u ono što traže u Humskoj.

Ponavljamo, kako smo saznali od dobro obaveštenog izvora, vrlo verovatno se radi o "reklami" makedonskih medija, ali treba ostaviti rezervu u ovoj situaciji jer je Vanče Šikov slobodan igrač a svojim iskustvom na kratke staze verovatno može da pomogne crno-belima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Darko k
Saturday, 17.12.2016
21:03

odlican igrac igrao standardno u Ukrajni,Grckoj i u Austriji, koje su jace lige od nase vidi se da je tehnicki odlican za svoju visinu, naravno skok igra je odlicna igra i levom i desnom nogom sto je jako bitno i vidi se da zna da igra fudbal kada mu je lopta u nogama skolovan igrac,moze dosta da pomogne malom Milenkovicu u narednih godinu dana,a ostaje i Bojan Ostojic koji takodje jako kvalitetno odradjuje posao a tu nam je i zaboravljeni Cirkovic kome ce sigurno Mare dati sansu a i zasluzuje jer je dobar igrac mislim da bi Sikov bio veliko pojacanje ma ko sta mislio o njemu ovaj decko je dokazan igrac i veoma kvalitetan

avatar
England
Saturday, 17.12.2016
17:01

Ne dolazi ovaj.

avatar
Navijač Partizana
Saturday, 17.12.2016
16:06
avatar
Колатерална Штета
Saturday, 17.12.2016
15:44

nikako ovaj,... Bolji je Stankovic od njega...

avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 17.12.2016
14:29

S obzirom na profil štopera rekao bih da je ovo Nikolićev tip štopera. Verovatno je samo jedan od kandidata jer Iliev traži i nekog na koga bismo mogli i da zaradimo tj. nekog mlađeg.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 17.12.2016
19:30

Šta misliš o njemu, da li da ga dovodimo ili ne ?

avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 17.12.2016
23:10

Očekujem boljeg igrača od njega na toj poziciji, jeste da je dominantan u vazduhu i prividno dobar na zemlji ali čim bismo naišli na ekipe sa boljim ofanzivcima imao bi on dosta problema da ih zaustavi, kao npr. onaj Kafu (Ludogorec) ili Goku (Kairat) ili Flakone (La Valeta)...

avatar
Anderton
Saturday, 17.12.2016
20:04

Jaime kaže ne.

avatar
johnny012
Saturday, 17.12.2016
13:55

MIslim da je on neverovatno resenje za Parni valjak... Strasna karijera je iza njega... :-D

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 17.12.2016
13:51

Može dobar je ovaj! Dovesti njega i vratiti Branka Ilića. Bane je univerzalac pa može i da igra na 3 pozicije (štoper, bek, zadnji vezni) Kao zadnji vezni odigrao odlično protiv Totenhema. Stevanović - Vulićević (Ilić) - Bleki - Šikov??(Ostojić) - Miletić - Everton - Marjanović - Mihajlović - Leonardo - Tawamba - Djurdjević.

avatar
Saturday, 17.12.2016
13:16

Iskreno,mislim da je slab za nasu ligu.Trebalo bi dovesti ili nekoga iz lige ili nekoga ko je vec igrao ovde u ligi ili Partizanu.Ici na sigurno ko zna da li bi se uklopio a na leto traziti drugog je gubljenje vremena.

avatar
Peđa3
Saturday, 17.12.2016
13:05

Top štoper!?!?!?

avatar
El Diablo
Saturday, 17.12.2016
13:03

Bolje da dovedu Marasa,mladji je,a i domaci je igrac.Mesto stranca ostaviti za desnog beka ili eventualno jos jednog vezistu.

avatar
Saturday, 17.12.2016
12:22

ovaj nam ne treba

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 17.12.2016
12:16

Klub iz Azerbejdžana koji se bori za opstanak nije produžio ugovor sa njim. Vrhunac karijere Austrija iz Beča.Igra zareprezentaciju koja je na nivou Gibraltara i Andore. U našoj ligi ima puno boljih štopera koji su budućnost Srbije. Mislim na Maraša i Filipovića. Filipović ima preko 100 utakmica u karijeri,Maraš preko 90,nisu neiskusni. Ako traže iskusnog nek dovedu Pjasentina iz Čuke,ali je bolje neki Srbin dane gomilamo strance.