Ma, kakvi Englezi, ''Delije su zakon''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.03.2015.
18:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

I ovo je jedan od utisaka koji je mogao da se čuje posle sinoćnje utakmice između Crvene zvezde i Vojvodine na stadionu ''Rajko Mitić''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Jedan od glavnih junaka Zvezdinog ubedljivog trijumfa (3-0), novajlija Džošua Parker, potvrdio je sinoć da je s razlogom doveden zimus u Zvezdu.

Postigao je dva pogotka, mada je za prvi dobio i kritike od strane trenera Lalatovića, jer nije dozvolio Aleksandru Kataiju da završi tu akciju. Ipak, ukupan utisak o njegovoj sinoćnjoj partiji je svakako pozitivan, što navijače Zvezde može samo da ohrabri pred naredne mečeve aktuelnog šampiona.

A kad su navijači Crvene zvezde u pitanju, oni su Parkera već oduševili, što je on želeo i da istakne posle utakmice sa Vojvodinom.

Atmosferu na našem najvećem stadionu je uporedio sa onom u Engleskoj, dok je nastupao na Ostrvu i, kako kaže, razlika je drastična.

U korist Zvezdinih ''Delija'', naravno...

''Oduševljen sam atmosferom! Igrao sam u Engleskoj gde su navijači takođe vatreni, ali ovde ima još više strasti i navijači su još vatreniji. Osećam se odlično u klubu, jedva čekam naredne utakmice i nadam se da ćemo nastaviti sa serijom pobeda'', poručio je Džošua Parker.

On priznaje da zasluge za prvi gol pripadaju Kataiju, ali je njegov generalni utisak o samoj utakmici veoma povoljan.

''Odigrali smo odličan meč''
, jasan je Parker.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Sunday, 08.03.2015
19:18

Da bre i kod Engleza jedva napune stadion a ovde krcato,pa još i pirotehnika koja je tamo zabranjena a ovde čak poželjna pa pojedini klubovi kupuju navijačima baklje i koreografije...vrhunski

avatar
Sunday, 08.03.2015
20:17

ko ti drma kavez?

avatar
Red Star
Sunday, 08.03.2015
20:23

Kako si kritican kada su Zvezdini navijaci u pitanju, pa hajde onda osudi i ono divljacko bacanje petardi, od strane grobara, na atletsku stazu na kojoj su bila deca od 9-10 godina, juce u Novom Sadu. To je verovatno primer navijanja... vrhunski.