Ma, kakva suspenzija, Terzić radi punom parom!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.10.2014.
10:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

''Alfa i omega'' Crvene zvezde Zvezdan Terzić ne osvrće se na kaznu od šest meseci koliko su mu odredili FSS-ovi ''disciplinci''. On i dalje nesmetano radi svoj posao na Marakani i čeka 15. oktobar, kada ističe rok koji je Zvezda dala predsedniku FSS Tomi

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U najkraćem, Zvezdan Terzić ne priznaje odluke organa FSS dok je na čelu saveza 75-godišnji Tomislav Karadžić, a opet, sa druge strane, ni Karadžić ne priznaje odluke, kako je rekao, ''tehničke vlade'' na Marakani.

Kako danas prenose ''Novosti'', Zvezdan Terzić ovih dana održava niz sastanaka na našem najvećem stadionu i ni na koji način se ne primećuje da je pod suspenzijom zbog poznatih dešavanja posle meča u Kruševcu. Osim, ukoliko FSS ne izrekne neke drastičnije mere po tom pitanju, zbog nepoštovanja odluke njegovih organa.

''Ja normalno radim svoj posao, a to su presudili ljudi Tomislava Karadžića. Moja konačna odluka je da se ne žalim pošto u svemu tome ne vidim nikakvu svrhu'', objašnjava Terzić.

Umesto o suspenziji, Terzuić više razmišlja o narednim potezima Zvezde posle 15. oktobra ukoliko Tomislav Karadžić do tada ne spakuje kofere.

''Ako to ne uradi, slede novi potezi! Predstavnik Crvene zvezde neće se pojaviti u sredu na njihovoj Skupštini i neće učestvovati u režiranoj farsi. Tačno znamo sve njihove planove'', otkriva Terzić, koji ne brine previše ni zbog najnovijeg kiksa ekipe Nenada Lalatovića, jer smatra da će se tokom prvenstvene pauze neki propusti u igri ispraviti i da će crveno-beli spremni dočekati 147. večiti derbi.











Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke