Ma kakva Kina, titula sa Zvezdom vredi mnogo više!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.02.2016.
11:01
Izvor: Sportske.net, Sport

Najbolji strelac Crvene zvezde i Superlige Ugo Vijera na pragu je ostvarenja svog fudbalskog sna. I to baš u Zvezdinom dresu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Portugalski fudbaler je fenomenalno odigrao proteklu jesen u Superligi, pogotovo finiš prvog dela sezone, kada je nemilosrdno rešetao protivničke mreže.

Navijači Crvene zvezde veruju da će Ugo Vijera u tom ritmu i nastaviti, pogotovo što se već u drugom prolećnom kolu igra novi ''večiti derbi'' protiv Partizana u Humskoj.

Posle ogromnih 25 bodova prednosti u odnosu na prve pratioce, Zvezdina titula je već na vidiku, a Vijera ima i poseban motiv da na proleće prigrabi šampionski pehar.

''Zacrtao sam sebi i obećao pokojnoj supruzi Edini da ću bar jednom u karijeri da osvojim titulu. Sada mi se pruža idealna prilika'', istakao je Vijera u izjavi za današnji ''Sport''.

Tokom zime je, bar do realizacije transfera Marka Grujića u Liverpul, bilo malo i neizvesnosti hoće li Vijera ostati i na proleće u Crvenoj zvezdi, ali i pored ponuda od sve izdašnijih Kineza, Portugalac je odlučio da sa crveno-belima ostvari svoj pomenuti cilj i obećanje prerano preminuloj supruzi.

''Imao sam ozbiljnu ponudu iz Kine koju sam odbio. Kada se završio prvi deo sezone, uz obećanja da će dugovi biti izmireni, nisam ni pomislio da napustim Zvezdu'', objašnjava Vijera i dodaje da će u Zvezdi sigurno ostati do kraja sezone, a možda i duže, pogotovo ako crveno-beli ostvare cilj i plasiraju se u Ligu šampiona.

Ono što ga još više veže za Zvezdu, jeste i velika podrška navijača.

''Znali smo u Portugalu da je Zvezda veliki klub, ali nisam očekivao da je ovoliko praćen. Nisam se nadao da ću čuti od navijača sa tribina da skandiraju moje ime. Takve detalje neću nikada da zaboravim. Oni se ne kupuju novcem već iskreno zaslužuju'', zaključio je Vijera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 13.02.2016
13:24

Hugo shvati gde si dosao i da tebi vise nema leka.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 13.02.2016
13:11

mogao je u kini da pokusa da osvoji titulu ali zna da se tamo ne namestaju utakmice i da ne moze osvojiti titulu

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 13.02.2016
13:45

Hahahahahhaha pati

avatar
gosfkcz
Saturday, 13.02.2016
14:41

Sudije mu namestile 12.09.2015 bombonu sa 25 metara i jednu rutinsku situaciju 1 na 1.

avatar
Al(a)din
Saturday, 13.02.2016
12:36

Svaka cast majstore

avatar
Filip Tairi
Saturday, 13.02.2016
12:13

Bilo bi lepo kada bi se vodje dogovorile da na kraju sezone,kada budemo savili titulu,bude neki transparent u vezi njegove devojke..Bio bi lep gest,a njemu bi to puno znacilo...A i zasluzio je decko...