Ma kakav odlazak, Đurđević pozvao još jedno pojačanje u Humsku!

Autor: Milovan Longinov
petak 30.06.2017.
14:10
Izvor: Sportske.net, mondo

Napadač fokusiran samo na igre u dresu Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Napadač crno-belih Uroš Đurđević otkrio je da još uvek nema nikakvih ponuda i da ga još uvek ne zanima odlazak iz Humske.

"Za sada nemam ponuda. Uostalom, i da ima - sve što budem radio biće u dogovoru s klubom", naglasio je Đurđević, a prenosi Mondo.

On se takođe osvrnuo na glasine da će u Partizan doći Sejduba Suma, koji je dobrodošao.

"Sigurno da bi nam dobrodošao fudbaler takvog kvaliteta. Dobro je kada je konkurencija jača, onda svi rade još bolje i trude se da sačuvaju ili se izbore za mesto u timu", rekao je Đurđević i dodao da je timu cilj ulazak u Ligu šampiona.

''Bitno je da je ekipa ostala na okupu... Sve ćemo učiniti da uđemo u grupnu fazu, bila bi to nagrada za celu ekipu. Prva prepreka na tom putu je Budućnost i odmah da kažem da nije naivan protivnik. Dobro je što je put do Podgorice lagan. I u novoj sezoni imam najviše ciljeve - odbranu 'duple krune' i dobar rezultat u Evropi", rekao je Đurđević i dodao: "Golove ne postavljam sebi kao ciljeve, uvek gledam utakmicu po utakmicu", zaključio je Đurđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
unpa
Friday, 30.06.2017
20:20

Odlazi on čim se pojavi neka ponuda, sve ostalo je šlihtanje navijačima

avatar
Kao mali ucen sam!!!
Friday, 30.06.2017
17:57

Sada se pojavila prica da Djurdjevic i Leonardo ostaju do kraja kvalifikacija i da u slucaju neuspeha obojica odlaze!

avatar
Salone
Friday, 30.06.2017
16:16

Ovaj bi otisao kao i Leonardo ali nigde ne moce naci klub u kojem se protivnici sklanjaju da postignu gol

avatar
Bafana
Friday, 30.06.2017
18:59

Hahahahha ucinak Zvezdinih najboljih igrača koji su prodati prošle sezone : Katai rezervu u Alavesu, Grujic tribine u Liverpulu, I anjez otpušten iz Trabzonspora , Viera Japan . O čemu ti to ?

avatar
Kao mali ucen sam!!!
Friday, 30.06.2017
19:21

Znaci li to da su se i zvezdini igraci sklanjali Leonardu i Djurdjevicu!Sedi JEDAN!Jeli moguce da si postavio ovaj komentar aman..imas li gram pameti u glavi ili ti glava sluzi samo za sisanje!

avatar
Vranjanac
Friday, 30.06.2017
14:56

Bravo Djurdjevicu,najbolji si,sa Jovanovicem bicete najbolji

avatar
Markic85
Friday, 30.06.2017
14:15

Bilo bi lepo zaista da udje nas klub u grupnu fazu L.S. ; zvezdas sam ali mi je nenormalno da se navija za protivnika kada igraju nasi klubovi u Evropi; druga je prica Engleska, Spanija... kada dostignemo taj nivo onda svakako da nece biti normalno a do tada DRZIMO SE ZAJEDNO!!!

avatar
Гробарка до гроба
Friday, 30.06.2017
15:15

Nmg da vjerujem da cu ovo napisati,ali sinoc sam navijala za Zvezdu

avatar
Doktor Trax
Friday, 30.06.2017
16:13

Bracela oke je zeleti Partizanu da udje u ligu sampiona kad bi i mi u nju ulazili, ovako ako si istinski navijac Zvezde zasto bi to zelio Partizanu, da udju zarade ogromne pare i da dovode jaka pojacanja i samim tim budu dominantniji konstantno, nemam nista protiv Partizana al moras biti realan navijac. Da je prica kao Barsa Real navijao bi svaku utakmicu za Partizan kao za Zvezdu.