Lune u Ivanjici obeležava poseban jubilej

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.10.2016.
10:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Utakmica 11. kola Superlige Srbije između Javor Matisa i Crvene zvezde predstavljaće jubilej za kapitena gostujuće ekipe Aleksandra Lukovića.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 17 časova igraju utakmicu 11. kola domaćeg šampionata koja će za kapitena Aleksandra Lukovića imati poseban značaj.

Bivši reprezentativac Srbije u Ivanjici će upisati svoj STOTI prvenstveni nastup u crveno-belom dresu i ne krije da mu taj podatak godi.

"Od trinaeste godine sam u Crvenoj zvezdi, mnogo toga sam naučio i postigao ovde i zato mi ovaj jubilej još više znači. Nema mnogo fudbalera u novijoj Zvezdinoj istoriji koji su zabeležili preko 100 nastupa" kaže Luković.

Debi u dresu Crvene zvezde iskusni štoper je imao pre petnaest godina kada je kao devetnaestogodišnjak dobio priliku umesto sadašnjeg trenera Vojvodine.

"Pamtim svoj debi kada sam u Zemunu ušao u igru umesto Nenada Lalatovića. Za jednog devetnaestogodišnjaka bila je velika čast i odgovornost da obuče crveno-beli dres. Prošlo je petnaest godina od tada i srećan sam što opet nosim isti dres" dodaje Luković.

Premda ne krije da će utakmicu u Ivanjici pamtiti po svom jubileju, kapiten Crvene zvezde ističe da njegov tim čeka jako težak posao na gostovanju neugodnom rivalu.

"Siguran sam da nam neće biti lako, oni su ekipa koja ume da se brani i da igra na rezultat na svom terenu, ali na nama je da pokažemo kvalitet koji posedujemo" zaključuje Luković.

Kada se uzme u obzir činjenica da je na prethodnih sedam utakmica postigao četiri gola za crveno-bele, nije isključeno da Aleksandar Luković jubilej u Ivanjici začini barem jednim pogotkom koji bi mogao da odluči pobednika.

Utakmica 11. kola Superlige Srbije između Javor Matisa i Crvene zvezde igra se danas od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 02.10.2016
12:06

Луне лепо је јубиларни наступ обележити победом и ако може и са једним голом са пенала.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 02.10.2016
11:48

Kapitena svi znali da kritikuju evo vec 6,7 kola igra odlicno,protiv vose drzao celu odbranu a nigde pohvala,sramota..bravo Lune :)