Lune ne brine pred derbi - Zvezda daje najviše golova, pobeđuje u seriji...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.09.2016.
20:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Još uvek aktuelni kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković priznaje da je ''večiti derbi'' već ''okupirao misli'' fudbalerima crveno-belih, pa je i današnji žreb parova za Kup u drugom planu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Što se tiče starta takmičenja u Kupu Srbije, Crvena zvezda će u šesnaestini finala igrati protiv ČSK-a u Čelarevu, a Aleksandar Luković očekuje, naravno, pobedu svog tima i sjajnu atmosferu koju će prirediti navijači.

''Mogao je ishod da bude i mnogo teži, zadovoljan sam kako smo prošli danas na žrebu. Ipak, nikada ne potcenjujem protivnika i zato znam da je najbitnije da se ne opustimo i da se dobro pripremimo za utakmicu.

Bilo bi nam lakše da takmičenje u Kupu otpočnemo na domaćem terenu, uz naše navijače, ali ne sumnjam da će i u Čelarevu biti pun stadion i odlična atmosfera'',
izjavio je Luković.

Ipak, 152. ''večiti derbi'' je sada glavna tema, a Zvezdin kapiten veruje da će i protiv Partizana doći do izražaja Zvezdina odlična forma i efikasnost od početka sezone u Superligi. A za ČSK još ima vremena...

''Imamo jasan cilj ispred sebe, osvajanje trofeja, a ovo je samo prva prepreka na tom putu. Ne sumnjam da ćemo je uspešno prebroditi, imamo niz od sedam pobeda, postižemo dosta golova i dobro radimo na treninzima.

Ipak, do tada nas čeka mnogo važniji meč koji nam svima okupira misli. Kada prođe večiti derbi mirne glave ćemo ući u pripremu meča da ČSK-om
'', zaključio je Luković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 4 2
Monday, 12.09.2016
23:58

No referee no win!

avatar
cukambre
Monday, 12.09.2016
20:51

Posle mnogo vremena,dosao je derbi koji me uopste ne zanima,necu uopste da gledam utakmicu.Nas fudbal je propao nacisto i necu zbog gluposti da se nerviram.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 12.09.2016
20:44

Јачи смо од партизана и по свакој логици требало би да победимо само ако не буде суђење као у Чачку.

avatar
KO!
Monday, 12.09.2016
21:43

da vi bi stipani svi voleli da bude kao i na proslog derbiju na jna jer ovako nemate sanse!

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 12.09.2016
22:18

kao i pre tog derbija sto nemamo sanse pa ste primili 3 komada?hahahah

avatar
Petar Petar
Monday, 12.09.2016
21:52

Ako bude sudjenje kao sto imate do sad onda sigurno pobedjujete. To je bar zdrava logika. Nepostojeci penal do 20 minuta i onda laganica. Ne kapiram sta je sporno sa sudjenjem u Cacku kad uporedis sa sudjenjem na vasim utakmicama? Od osam kola bar u pet je sudija koji sudi Partizanu suspendovan jer nas je pokrao. istina je da ne igramo nista specijalno, ali za sudjenje samo mozes da cutis.