Luković: "Prerano su otpisali Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.01.2015.
10:34
Izvor: Sportske.net

Povratnik u redove najtrofejnijeg srpskog kluba Aleksandar Luković tvrdi da šampionska trka nije završena te da su mnogi prerano otpisali Crvenu zvezdu iz iste.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dugo su navijači Crvene zvezde čekali na povratak Aleksandra Lukovića u klub a sudbina je htela da iskusni Kraljevčanin ponovo obuče crveno-beli dres u situaciji kada se Zvezda bori sa finansijskom i rezultatskom krizom.

"Visok ugovor u Zenitu je pre godinu dana bio nepremostiva prepreka i tada sam se pomirio sa takvom činjenicom. Video sam da me u Zvezdi žele svim srcem a kod mene je proradio inat da u teškim trenucima pomognem klubu" kaže Luković za dnevni list "Sport".

Profesionalac od 1998. godine, Luković je već nosio Zvezdin dres u periodu od 2002. do 2006. godine tokom kojeg je za klub iz Ljutice Bogdana odigrao 64 utakmice i postigao 3 gola.

"Podvukao sam crtu, shvatio da je vreme da se na neki način odužim mojoj Zvezdi za sve što mi je pružila. Imamo obostran interes, a to su pobede i trofeji" ističe Luković.

Bivši reprezentativac Srbije na proleće će biti deo granitne odbrane koju je klub sa stadiona "Rajko Mitić" oformio tokom jeseni a dodatno pojačao u zimskom prelaznom roku.

Bodovni zaostatak za Partizanom iznosi 6 bodova ali Aleksandar Luković veruje da će to što su mnogi prerano otpisali crveno-bele iz trke za titulu biti olakšavajuća okolnost za ekipu.

"Večiti rival ima dobru zalihu, ali pored svega mi se nećemo odreći trke. Čuda se dešavaju i na nama glavnim akterima je da pokušamo. Ništa nećemo izgubiti pošto su nas mnogi prerano otpisali" zaključuje Aleksandar Luković.

Crveno-beli su jesenji deo sezone završili na drugoj poziciji superligaške tabele sa 32 osvojena boda a prvi susret u nastavku sezone tim Nenada Lalatovića igra krajem februara protiv niškog Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke