Luković potpisao - Sa Zvezdom do kraja!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 12.12.2014.
13:49
Izvor: Sportske.net

Kraljevčanin je konačno potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom u jutarnjim časovima.

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

Crvena Zvezda je dobila veliko pojačanje za nastavak šampionata JSL.

Kao što je i najavljivano, Aleksandar Luković je potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom, a u našem najtrofejnijem klubu će ostati dve i po godine.

Aleksandar Luković je ponikao u Crvenoj Zvezdi, a rekao je nekoliko puta da bi voleo da završi karijeru u tom klubu.

Pored ovog dogovora, čelnici kluba sa "Marakane" su postigli i usmeni dogovor da 32-ogodišnji fudbaler ostane u Crvenoj Zvezdi i nakon završetka igračke karijere.

Pored njega, Crvena Zvezda bi trebalo da dobije i pojačanje u napadu za narednu polusezonu, pominjao se fudbaler koji dolazi iz slovenačke lige, Džesu Parker, ali i Miljan Mrdaković, nekadašnji napadač Partizana.

Luković je već igrao u Crvenoj Zvezdi u periodu od 2002-2006. godine u koju je došao iz kraljevačke Sloge, a pored beogradskog tima igrao je još za Jedinstvo iz Uba, Askoli, Udineze i Zenit iz Sankt Petersburga.

Za naš nacionalni tim odigrao je 28 utakmica, bio je stalan član reprezentacije dok je selektor bio Radomir Antić. Ostaće zapisano i da je dobio crveni karton na Svetskom prvenstvu protiv Gane u Južnoj Africi, ali i čuveni autogol protiv Estonije u kvalifikacijama za EP.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 12.12.2014
15:03

Voleo bih da gresim, ali ne, ne, ne, ne, ne i ne Lukovic.

avatar
zvezdabre
Friday, 12.12.2014
18:21

Gresis,sto ces se i uveriti vrlo brzo,cujemo se polovinom marta npr,da zajedno popijemo pivo,ali ti ces da castis posto jako gresis :)

avatar
Milutin Bojović
Saturday, 13.12.2014
17:25

Od ovih povratnika nema vajde, oni će igrati jedan period a onda otići bez obeštećenja, nama ostati dugovi, titulu osvojiti nećemo a i ako je osvojimo nećemo dobiti licencu za Evropu. Mi treba da forsiramo mlade iz svoje škole, jer oni imaju manju platu, igraju sa više želje i motiva, željni su dokazivanja a i neko njih hoće da kupi. A ko će da kupi Lukovića? da je trebao nekome doveo bi ga kao slobodnog igrača.

avatar
Grobari Jug
Friday, 12.12.2014
22:14

Nece tebi biti do piva polovinom marta,jer cemo vec tad slviti titulu.

avatar
Friday, 12.12.2014
20:29

Vazi nema problema mada sam i ja sam rekao da bih voleo da gresim. Daj Boze da si ti u pravu. Pozdrav.