Luković operisan - Kontrola za tri meseca!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.02.2015.
18:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Bivši reprezentativac Srbije i Zvezdino januarsko pojačanje Aleksandar Luković uspešno je operisan u četvrtak na klinici u Finskoj a lekari su mu zakazali kontrolu za tri meseca.

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Luković uspešno je operisan u četvrtak oko podneva u finskom gradu Turku a odmah nakon hiruškog zahvata na ahilovoj tetivi objasnio je šta su mu lekari savetovali.

"Dr Uravamu mi je rekao da je zadovoljan kako je operacija prošla, i da povreda nije toliko strašna koliko je mislio da jeste" rekao je Luković.

Iskusni defanzivac sigurno će ostati van terena u naredna tri meseca pošto će tek početkom maja otići na prvu kontrolu.

"Za par dana ću se vratiti u Srbiju, a naredna kontrola je zakazana za tri meseca, i tada će biti odlučeno da li ću dobiti dozvolu za treniranje" dodao je Luković.

Sa Aleksandrom Lukovićem u Finskoj je boravio i fizioterapeut Crvena zvezda Ivan Popović.

Podsećamo da se Luković povredio na kontrolnoj utakmici sa Rubinom koju je Crvena zvezda igrala u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Nakon operacije potvrđeno je da Aleksandar Luković neće moći da pomogne ekipi u borbi za titulu a ostaje da se vidi kada će se bivši reprezentativac Srbije ponovo uključiti u takmičarski ritam.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke