Luković o dolasku u Zvezdu: "Pita se Marko Pantelić"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.05.2016.
12:50
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler PSV Ajndhovena Andrija Luković potvrdio je da će uskoro napustiti redove nogo šampiona Holandije, a progovorio je i o mogućem prelasku u Crvenu zvezdu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Bivši fudbaler Rada Andrija Luković (21) prihvatio je realnost i pomirio se sa činjenicom da više nema šta da traži u PSV Ajndhovenu koji je za vikend osvojio titulu prvaka u Erediviziji posle "hočkokovske završnice sezone".

"Došlo vreme da se rastajemo. Konkurencija u PSV je takva da zaista nemam čemu da se nadam, otud je najpametnije da se spakujem i potražim novu sredinu" kaže za "Sport" dosadašnji član PSV-a Andrija Luković.

Momak koji je u finalu Evropskog prvenstva za omladince 2013. godine doneo pobedu i titulu selekciji Srbije nalazi se na meti Crvene zvezde i nije nemoguće da karijeru nastavi na stadionu "Rajko Mitić".

"Zvezda je bila aktuelna i pre dve sezone a da li će biti opet... Sve što znam svodi se na informacije iz medija, nemam ništa konkretno da kažem" ističe Luković.

Ono što navijače Crvene zvezde može da hrabri u iščekivanju Lukovićeve odluke jeste podatak da mladog fudbalera zastupa legenda crveno-belih Marko Pantelić.

"Zasada nemam određen stav, razgovaraću s menadžerom Markom Pantelićem, koji brine o mojoj karijeri, zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje" zaključuje Luković.

Ostaje da se vidi hoće li Pantela nagovoriti Lukovića na povratak u Srbiju i to u redove kluba koji će se na leto boriti za plasman u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Tuesday, 10.05.2016
13:12

Moje misljenje je da su nam potrebni stranci na poziciji stopera (spominje se Noguera iz Banfilda) i jedan brz krilni igrac ukoliko na trzistu postoji takav a da je nama pristupacan,ako ih nema onda treba grunuti novac kvalitetnog stopera (Nogueru) a da ostatak dovedemo domace igrace i to: Nemanju Milunovica, Filipa Stojkovica, Andriju Lukovica, Boska Jankovica i Urosa Djurdjevica ili Danijela ALeksica..

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 10.05.2016
13:05

Uopste se ne pita Marko Pantelic niti bilo koji drugi agenti.. To jest,pitaju se ali ne donose oni odluke oni samo savetuju igraca sta je najbolje za njegov dalji razvoj.. Moze Pantela da mu preporuci da ode u Napredak ali je Lukovic taj koji odlucuje.. Ono sto ce verovatno Pantela da mu savetuje je da dodje u Zvezdu jer ce se lako prilagoditi,imace minutazu i rad sa sjajnim trenerom,ekipom koja (u vecini) govori istim jezikom kao i on.. Takodje je i prednost ta sto ce iz Zvezde uvek moci da ode u inostranstvo ako stigne dobra ponuda i sto je preko Zvezde mnogo blizi bilo kom boljem inostranom angazmanu nego da recimo ode u Bate, Lehiju, Hereven, Mehelen itd. jer vecina evropskih klubova (italijanski, portugalski,francuski...) kupuje u kod nas s obzirom da su igraci dosta jeftiniji i pristupacniji.. Sve je na Lukovicu..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 10.05.2016
18:13

Ne slažem se s tim, da vam treba stranac na mestu štopera, jer ste loše prolazili sa njima: Edson, Arauho su dovoljan primer, ako bude stranac, neka bude neko ko je igrao na našim prostorima, ja mislim da bi bolje bilo da se sve uloži u to da dođe Biševac ili neki drugi naš igrač koji je igrao u Evropi nekoliko sezona, sa Pavičevićem ste baš pogodili tad + mislim da šta god ko pričao Rendulić nije loš štoper.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 11.05.2016
21:16

Ja mislim, da štoper mora da bute Afrikanac, mnogo su bolji od sumnjivih Brazilca, i Partizan je katastrofalno prolazio Fabricio i Marques ili kako mu beše ime.

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 10.05.2016
19:16

Bisevac nije nista brzi i pokretniji od Lukovica.. Rendulic je,po meni,sjajan ali mu treba mladji partner a ne Lukovic ili Bisevac.. Isto kao sto smo gresili sa Edsonom i Arauhom,tako smo i pogodili sa Ibrahimom Gajom a isti slucaj imas i na drugim pozicijama,koliko promasaja kad ono eto nam Lucha, Taleka, Donalda i Vieire.. Naravno,treba zaobici brazilce s obzirom da se u njihovoj ligi traze drugaciji profili stopera nego kod nas.. Mislim da bi Milunovic iz BATE-a i onaj mladi Noguera (kao back-up Renduli) bili fenomenalni..

avatar
RadovanRD
Tuesday, 10.05.2016
12:58