Luković: "Nisam potreban Zvezdi!"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.08.2014.
23:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Luković još jednom je demantovao navode da se vraća u Crvenu zvezdu i istakao da dolaskom na trening nije želeo da daje lažnu nadu navijačima i klubu.

fc-zenit.ru
fc-zenit.ru

Povezane vesti

Probudila se nada dela navijača Crvene zvezde da će šampion Srbije u smirnaj prelaznog roka obezbediti kapitalno pojačanje u vidu Aleksandra Lukovića a povod za tako nešto bio je dolazak bivšeg reprezentativca na trening crveno-belih i izjave Nenada Lalatovića.

"Nisam mogao ni da pomislim kolika će se prašina podići zbog toga što sam došao u svoj klub da treniram, da održavam formu dok sam bez angažmana. Nije mi bila namera da se bilo kome namećem, niti da nekome dajem nadu" počeo je priču za "Novosti" Aleksandar Luković.

Doskorašnji defanzivac Zenita objasnio je da se oseća ogorčeno što se u javnosti stvara slika da se vraća u Crvenu zvezdu "svaki put kada prođe pored 'Marakane'".

"Hvala Lali na lepim rečima i što mi je dozvolio da treniram, ali smatram da su on i Zvezda na pravom putu i da im sada nisam potreban. I treba da nastave da guraju mlade, talentovane igrače, pravi je trenutak za to. I ja sam šansu dobio u Zvezdi sa 20 godina, zašto sada da nekom momku zauzimam mesto" istakao je Luković.

Kako je iskusni defanzivac rekao, tokom leta ponovo se pokrenula priča oko njegovog povratka na "Marakanu" ali problem nije u finansijama, kako se u javnosti spekuliše, već u opštem stanju u kojem se nalazi srpski fudbal.

"Nije istina da se nismo dogovorili zbog mojih nerealnih finansijskih uslova. Problem nije u novcu, jer ga i nema, niti sam ja nameravao da sada zarađujem od Zvezde! Pa, mene je taj klub stvorio, pomogao mi da napravim dobru karijeru i nikad mi nije bio, niti će mi biti poslednja opcija" kazao je Luković i dodao,

"Problem su neke druge stvari, pre svega celokupna situacija u srpskom fudbalu koja je daleko od dobre. Pa zar sutra treba da se svađam s nekim ili da tužim klub koji volim? To ne želim da mi se ikada desi, niti sam nameravao da dođem u Zvezdu na nekoliko meseci jer nemam gde, pa da posle odem na drugu stranu. Stvarno mi je muka od takvih priča" zaključio je nekadašnji reprezentativac.

Posle ovakvih izjava, jasno je da Aleksandar Luković neće više igrati za Zvezdu i nema sumnje da bi posle svega i navijači odbili da vide iskusnog odbrambenog igrača u crveno-belom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke