Luković čeka dozvolu iz Finske

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.07.2015.
18:43
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Luković naredne nedelje putuje u Finsku na pregled kod doktora Orave. Ukoliko sve prođe kako se očekuje, Luković bi uskoro mogao da se vrati u takmičarski ritam.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Veliko pojačanje Crvene zvezde iz zimskog prelaznog roka još uvek čeka na povratnički debi u crveno-belom dresu.

Teška povreda ahilove tetive koju je Aleksandar Luković zaradio početkom godine udaljila je iskusnog defanzivca sa terena na šest meseci a povratak u takmičarski ritam očekuje se u danima koji slede.

"Ispoštovao sam sve preporuke i osećam se baš dobro. Sada ostaje da mi doktor Orava posle pregleda da dozvolu, a onda će automatski nestati i strah" objasnio je Aleksandar Luković.

Bivši reprezentativac već se nalazi u trenažnom procesu ali je i dalje pošteđen većih napora. Narednog ponedeljka sledi put u Finsku i ukoliko doktor Orava da "zeleno svetlo" Aleksandar Luković uskoro bi mogao da počne da radi sa ekipom.

"Verujem da sam se uspešno oporavio ali nije lako da posle ogromnog odricanja i silnih vežbi dođe do pogrešnog koraka" ističe Luković.

Posle povratka redovnim treninzima sa ekipom Aleksandar Luković će morati da postepeno podiže formu što znači da će propustiti i jedan deo prvog dela sezone u domaćem šampionatu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke