Luković: "Biće golova, samo je potrebno strpljenje"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.10.2016.
10:56
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Andrija Luković rekao je da će morati da vežba strpljenje kada su golovi u pitanju nakon jako dobre partije prikazane u susretu sa BSK Borčom.

Beta/Branislav Božić/ Ds
Beta/Branislav Božić/ Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije savladao je ekipu BSK Borče u osmini finala Kupa Srbije, a jedan od najagilnijih pojedinaca u redovima Crvene zvezde bio je Andrija Luković.

Mladi vezni fudbaler koji je prethodnog leta stigao u Crvenu zvezdu smatra da je posle utakmice sa BSK Borčom najvažnije to što je ekipa uspela da se domogne četvrtfinala Kupa.

"Zvezdi nije išlo u Kupu u poslednjih nekoliko sezona tako da je za nas bilo jako važno da premostimo ovu prepreku. Nismo ušli na pravi način u meč, imali smo malo konkretnih šansi na početku. U drugom poluvremenu smo pronašli svoju igru i u poslednjih dvadesetak minuta postigli tri gola. Mogli smo i više tako da smatram da smo zasluženo prošli dalje" rekao je Luković.

Crvena zvezda je slavila rezultatom 3:0 a Andrija Luković nije uspeo da se upiše u strelce iako je dva puta pogađao okvir gola protivničke ekipe.

"Bolje bi bilo da je od dve stative bar jedna ušla u gol, ali moraću da budem strpljiv i golovi će doći. Kod pogotka koji je postigao Srnić može i asistencija da mi se upiše. Svaka pobeda mi znači za samopouzdanje" poručuje Luković.

Andrija Luković je od početka sezone upisao samo tri nastupa u crveno-belom dresu tako da se od njega u budućnosti tek očekuju dobre partije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Friday, 28.10.2016
11:05

Dečko nemaš ti vremena, otkriću ti ja tajnu, dobićeš još par šansi do kraja, ako ne pokažeš nešto...putuješ dalje.

avatar
Milan Djukaric
Thursday, 27.10.2016
12:34

Bas nema srece,mogao bi grof malo vise njega i Adzica npr da gura umesto Poletanovica koji je realno trenutno bolji ali nije nas.

avatar
Thursday, 27.10.2016
14:49

Nije ni Luković naš.

avatar
Filip MUFC
Thursday, 27.10.2016
16:03

Poletanović može da bude naš i verovatno će biti jer se pravi tim za Evropu sl sezone.

avatar
Filip MUFC
Thursday, 27.10.2016
16:02

Ajde, baci magiju!Kako Luković nije naš?