Lukač: "Remi bi nam podigao samopouzdanje"

Autor: Beta Beta
petak 07.11.2014.
13:16
Izvor: Beta

Golman Partizana smatra da bi nerešen rezultat protiv Bešiktaša ekipi doneo mnogo samopouzdanja.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Crno-beli su ovim porazom izgubili i teoretske šanse da se plasiraju u šesnaestinu finala Lige Evropa.

"Da smo i odigrali nerešeno, to ne bi mnogo promenilo u smislu naših šansi da nastavimo takmičenje, ali bi nam mnogo značilo za samopouzdanje. I ovako dobro izdanje nam uliva psihološku sigurnost za nastavak domaćeg prvenstva, koje nam je najvažnije i već u Subotici moramo da ponovimo ovako dobru igru", rekao je Lukač novinarima u Istanbulu.

Partizan je sinoć u Istanbulu poražen od Bešiktaša sa 1:2 u utakmici četvrtog kola Grupe C Lige Evropa.

"Smatram da smo 90 minuta bili ravnopravan rival s favorizovanim Bešiktašom. Na poluvremenu smo imali 0:0 i u pauzi smo se dogovorili da tako nastavimo. Znali smo da je važno da ne primimo gol u prvih 15 minuta, ali nas je penal presekao, a onda je stigao i taj drugi gol. Medjutim, nastavili smo da igramo, postigli smo gol i imali šansu da izjednačimo", rekao je Lukač.

U Grupi C Totenhem i Bešiktaš posle četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan poslednji sa jednim bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SrdjanMaksa
Friday, 07.11.2014
15:03

Pre pocetka grupne faze pisao sam da ni u kom slucaju ne smeju uci u takmicenje sa nekakvim imperativom da nesto mora. Tacno je da je prilican broj aktuelnih igraca blizi kraju nego pocetku karijere ali, i bez prevelikog iskustva (izuzimajuci Lazovica i kapitena, masa mladjih starosedelaca imaju veci broj evropskih utakmica od svojih starijih kolega). Medjutim, ono cemu se nadam je - da ce iz ove sezone nauciti sta i kako, pogotovo za kvalifikacionu fazu pre grupa i da ce sledece sezone tek dati nekakav svoj maksimum.
Glave gore momci, niko od nas Grobara vam ne zamera los bodovni saldo u grupi.