Lukač o odbranjenim penalima protiv Zvezde: ''Ne živi se od prošlosti''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.07.2014.
20:00
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Golman Partizana Milan Lukač veruje da crno-bele očekuje uspešna sezona, a ohrabruje ga i igra njegovog tima u defanzivi u kontrlnim mečevima.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pripreme su za fudbalere Partizana okončane, uradili su šta su uradili tokom leta, a od utorka je na njima da se predstave u pravom svetlu na evropskoj pozornici.

Svakako, jedna od najvećih uzdanica trenera Marka Nikolića biće i sjajni golman Milan Lukač, koji je srca navijača Partizana osvojio onim odbranjenim penalima protiv Crvene zvezde ovog proleća.

''Ne živi se od prošlosti, to je sada iza mene, gledam samo napred. Moram da se koncentrišem na naredne obaveze'', tako Lukač sada komentariše svoje bravure na minulom derbiju u izjavi za SOS kanal.

On se nada da na startu nove sezone neće imati toliko posla, a uzda se i u sve bolju igru odbrane.

''Zadnja linija igra sve bolje, protivnici nam stvaraju malo šansi, što je svakako dobro i nadam se da ćemo tako i nastaviti i da će odbrana biti na nivou i dalje'', ističe Lukač.

Zadovoljan je i konkurencijom, hvali kolege Živkovića i Kljajića i tvrdi da se sjajno radi pod komandom trenera Radiše Ilića.

Odlične odbrane su ga dovele i u konkurenciju za nacionalni tim, debitovao je u Brazilu i tog meča se vrlo rado seća.

''Sjajan osećaj je debitovati u Brazilu, pred 70.000 gledalaca. Ušao sam nezagrejan, ali imao sam onu intervenciju kad je Žo šutirao. Bili smo pet dana u Sao Paolu, organizacija je bila na velikom nivou, ali ostaje žal što smo morali da se vratimo pred početak Mondijala'', zaključio je Lukač.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke