Lukač bi Moldavce ili Kiprane

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.07.2014.
11:26
Izvor: Sportske.net, Sport

Pred žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona čuvar mreže Partizana, Milan Lukač, očekuje da dobije ekipe iz Moldavije ili sa Kipra.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Poznato je i koji bi rivali mogli da se nađu na Partizanovom putu ka Ligi šampiona, a Milan Lukač je istakao da bi najbolje bilo da to budu Apoel ili Šerif iz Tiraspolja.

Ipak, pre nego što počnu da razmišljaju o tome, crno-beli bi trebali da razmišljaju o još jednoj pobedi protiv ekipe Toršavna na Farskim ostrvima iako je gotovo sigurno da će srpski predstavnik proći u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kada pogledate sve ekipe, gotovo da nema rivala za koga možete da kažete da je slab. Možda je najbolje da nam u trećem kolu dođe ekipa iz Nikozije (Apoel) ili moldavski Šerif. Može i Bate Borisov, ne bismo se bunili.“, rekao je Milan Lukač.

„Vidim da neki moji saigrači rado priželjkuju Seltik, a ja bih ih rado izbegao. U istom rangu su i austrijski Salcburg, kao i rumunska Steaua.

Videli smo na pripremama kakav je Petrolul, treća ekipa u Rumuniji, onda možemo da zamislimo kakav je najjači rumunski velikan.“, istakao je čuvar mreže crno-belih.

Fudbaleri Partizana će se posle dana pauze ponovo okupiti u sportskom centru u Zemunu i nastaviti sa pripremama za revanš meč drugog kola protiv Farana.

Inače, revanš meč protiv Toršavna igraće se na veštačkom terenu, pa je Marko Nikolić odlučio da ekipa trenira u Staroj Pazovi kako bi se ekipa što bolje adaptirala na uslove koji će biti na severu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke