Luka raspucan, Partizan ubedljiv!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.07.2014.
12:46
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana upisali su ubedljiv trijumf u četvrtom kontrolnom susretu igranom u sklopu priprema na Pohorju. U prvom meču dana crno-beli su bili ubedljivi protiv slovenačkog drugoligaša Dravinje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije slavio je ubedljiv trijumf u pretposlednjoj proveri na slovenačkom Pohorju.

Marko Nikolić je tokom prepodneva na teren SC "Arena" na Pohorju izveo tim sastavljen od igrača koji u prethodnom periodu nisu imali veću minutažu i onih koji su bili na poštedi.

Partizan: Kljajić (od 46' Ž. Živković), Pauljević, Ostojić, Stevanović, Bogosavac, Marković, Gulan, Luka, Ilić (od 46' Lukić), Fofana, Ninković (od 46' Šaponjić).

Klupa: 
Živković, Stanković, Lukić, Grbić, Šaponjić

Golovima Ismaela Beka Fofane i Predraga Luke Partizan je slavio rezultatom 3:0 (2:0) što je najubedljiviji trijumf crno-belih od početka priprema za novu sezonu.

Imajući u vidu činjenicu da je Dravinja tokom prethodne sezone igrala u trećoj slovenačkoj ligi Partizan je bio favorit za trijumf ali Marko Nikolić može da bude zadovoljan pristupom igri od strane njegovih izabranika.

Fudbaleri Partizana dominirali su na terenu tokom većeg dela meča a golovi koji su postignuti u ranoj fazi utakmice bili su dovoljni da crno-beli meč odvedu u pravom smeru.

Prvi pogodak delo je Beka Fofane u 3. minutu kada je Bogosavac loptu ubačenu u šesnaesterac prebacio na drugu stativu gde je fudbaler iz Obale Slonovače samo glavom istu prosledio u mrežu.

Crno-beli su duplirali prednost u 14. minutu nakon akcije koju su izveli Saša Marković i Predrag Luka. Potonji je sjajno istrčao po desnom boku i lob udarcem matirao istrčalog golmana.

Tokom prvog dela igre usledio je i jak pljusak ali utakmica nije prekinuta pošto je sudija ubrzo poslao igrače na predviđen odmor u poluvremenu.

Dominacija Partizana u nastavku meča krunisana je drugim golom Predraga Luke u 62. minutu. Krilni fudbaler prošao je po desnoj strani, gađao u gol, a neko od igrača odbrane samo je potvrdio pogodak i postavio konačnih 3:0.

U poslednjih desetak minuta igre i Dravinja je stigla do svoje dve prilike ali ne i do gola. Za kraj je Luka pogodio prečku i propustio priliku da stigne do het-trika.

Fudbaleri Partizana tokom popodneva igraju poslednju kontrolnu utakmicu na Pohorju a protivnik će im biti ND Gorica iz Nove Gorice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke