Luka: "Pobeda bi nam dala krila"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.06.2015.
21:43
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Vezni fudbaler atinskog Olimpijakosa Luka Milivojević smatra da će utakmica sa Azerbejdžanom imati veliki značaj za "Orlove" uprkos tome što se radi o prijateljskom odmeravanju snaga.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije otputovali su u petak za Beč odakle će se u subotu zaputiti na prijateljsku utakmicu sa Azerbejdžanom koja će biti odigrana u Sankt Peltenu.

Prijateljsko odmeravanja snaga sa selekcijom na čijoj klupi sedi Robert Prosinečki biće prilika da se napravi dobra uvertira za odlučujući duel u kvalifikacijama za EURO 2016. koji "Orlove" 13. juna čeka u Kopenhagenu.

"Pobeda bi nam dala krila i inspirisala da odigramo dobro i u Kopenhagenu. U suprotnom, loš rezultat u prijateljskom meču za 'Azerima' doneo bi nam nesanicu i šest teških dana pred megdan sa Dancima" kaže Luka Milivojević.

Večita tema kada se okuplja reprezentacija jeste pritisak koji sa sobom nosi igranje u dresu sa državnim grbom i nedostatak samopouzdanja kod igrača, pa je i ovoga puta bilo reči o tome.

"Ako u naredne dve utakmice ostvarimo obe pobede, verujem da ćemo dobiti na samopouzdanju koje nam ponekad jedino nedostaje da neke protivnike dobijamo rutinski" zaključio je Milivojević.

Utakmica petog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj između Danske i Srbije zakazana je za 13. jun od 20 časova i 45 minuta a "Orlovima" u Kopenhagenu igra samo pobeda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke