Luka Jović u Seriji A?

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.12.2015.
12:02
Izvor: Sportske.net

Kako se bliži zimski prelazni rok, sve je više spekulacija u vezi sa potencijalnim transferom talentovanog napadača Crvene zvezde Luke Jovića. Ipak, ima i konkretnih informacija.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Poslednjih dana aktuelno je interesovanje italijanskog Torina, o čemu je danas pisao i italijanski Tutosport.

Zvezda i Torino su već sarađivali prethodnih godina, kada su sa Marakane u ovaj italijanski klub odlazili i Nikola Maksimović i Marko Vešović.

Kako se bliži novi prelazni rok, sve su veće šanse da njihovim stopama krene i Luka Jović, a s tim u vezi B92 je preneo i izjavu Nikole Lazetića, koji ispred agencije ''Lian Sport'' predstavlja talentovanog srpskog napadača.

Lazetić je otkrio da su razgovori sa predstavnicima Torina već obavljeni u Beogradu, ali da ima i drugih zainteresovanih klubova, iz Engleske na primer.

''Tutosport'' u tekstu na ovu temu podseća da je Luka Jović debitovao za prvi tim Zvezde već sa 16 godina protiv Vojvodine (3-3) i da je postao najmlađi strelac u istoriji kluba, nadmašivši i Dejana Stankovića.

Jović će za dvadesetak dana postati punoletan, a po svemu sudeći, rođendanski poklon bi mogao da mu bude i transfer u inostranstvo.

U Crvenoj zvezdi ove jeseni nije često dobijao priliku da zaigra, uglavnom je bio u senci Vijere i Sikimića, pa je njegov odlazak sa Marakane sve izvesniji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Thursday, 03.12.2015
15:43

Odlazak u Torino bi bio dobar potez za Jovica

avatar
Vardy (Gol Masina)
Wednesday, 02.12.2015
19:17

Tako treba nSamo forsirati igrace koji su 100% u vlasnistvu zvezde i koji se svim srcem bore na terenu

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 02.12.2015
13:52

Znaci bio sam upravu :(

avatar
3x3
Wednesday, 02.12.2015
13:31

U njihovoj je senci zato sto davno prodat sto je i Bozovic jednom prilikom bio rekao. Ne zeli da forsira igraca koji nije u planu da ostane ni do kraja sezone, a kamoli nesto duze.

avatar
Branislav
Wednesday, 02.12.2015
16:59

Da, a nama ide samo 30% od transfera...