Luka Jović prognozirao sledeći kiks Partizana

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.04.2015.
11:22
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Ne gube nadu u Zvezdi ni posle poraza u Novom Pazaru, kad je u pitanju odbrana šampionskog trona. Veruju da će i Partizan vrlo brzo naleteti na novu ''minu'', a to bi značilo i povratak realnih šansi da Zvezda zasedne na vrh tabele.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je pred nedavnu prvenstvenu pauzu stigla veoma blizu liderske pozicije, došla u situaciju da više ne zavisi od Partizanovih kikseva, već da sudbinu drži u svojim rukama, ali proteklog vikenda crveno-beli su poraženi u Novom Pazaru i tako omogućili ''večitom rivalu'' da ponovo značajnije odmakne.

Ipak, još devet kola je do kraja, uskoro će i ''večiti derbi'', pa će ekipa Nenada Lalatovića imati još dovoljno prilika da nadoknadi propušteno.

Jedan od Zvezdinih najvećih aduta u borbi za titulu je i talentovani napadač Luka Jović, koji je ove sezone, međutim, postigao samo dva gola u prvenstvenim mečevima, iako je imao dosta prilika da svoj golgeterski skor značajnije uveća.

U izjavi za ''Alo'', omladinski reprezentativac naše zemlje otkrio je neke od mogućih razloga zbog čega je efikasniji u nacionalnom timu, nego u Zvezdi, na superligaškoj sceni.

''Nije pritisak manji, nego mi je tamo lakše, pošto sam nosilac igre i imam više kontakata sa loptom, veću slobodu i sigurnost. Ali, krenuće me golovi i u Zvezdi'', optimista je Jović.

Optimizam ga ne napušta ni kad je u pitanju borba za titulu. Nada se da bi već u sledećem kolu Zvezda ponovo mogla da se primakne Partizanu.

''Prvo da mi dobijemo Borac iz Čačka sutra uveče, pa onda da vidimo njih protiv OFK Beograda. Nadam se da bi crno-beli tu mogli da kiksnu, OFK ima jedan od boljih timova u ligi'', poručuje Jović, a prenosi ''Alo''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke