Luka Jović odlučio, ''Delije'' mogu da se raduju!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.05.2015.
10:25
Izvor: Sportske.net, Blic

Mladi napadač Crvene zvezde je proteklih dana bio jedna od glavnih tema kako u domaćim, tako i u stranim medijima. Danas je prekinuo sve spekulacije i jasno izrazio svoju želju za budućnost!

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, portugalski mediji su pre nekoliko dana preneli svoja saznanja o interesovanju čelnika Porta za usluge 17-godišnjeg Luke Jovića, da bi ubrzo i iz Španije stigla vest o navodnoj želji madridskog Atletika da Zvezdinog napadača što pre ima u svojim redovima.

Iz Zvezdine uprave su u međuvremenu poručivali da nijedna konkretna ponuda još uvek nije stigla, ali su i ostavili mogućnost da ako se pojavi neka pozamašna, tu odluku mogu i da promene.

A najjasniji i najkonkretniji u svojim namerama od svih ostalih je upravo - Luka Jović!

On se tim povodom danas oglasio u ''Blicu'', poručivši kompletnoj javnosti da nema nameru da uskoro menja klupske boje, već da ima mnogo nezavršenih poslova i neostvarenih ambicija u Crvenoj zvezdi.

''Ponude drugih klubova me - ne zanimaju! To sam rekao i čelnim ljudima u našem klubu, kao i svojim menadžerima. Samo razmišljam o Zvezdi, sledećoj sezoni i kvalifikacijama za Ligu... Evrope, kako stoje stvari. Jedva čekam da počne nova sezona i da sa Zvezdom napadnem novu titulu!'',
poručio je Jović.

Talentovani fudbaler uverava da mu je želja da ostane ne samo sledeće sezone, već i još duže!

''Mislim da je za mene mnogo bolje da ostanem u Zvezdi do kraja ugovora, nego da budem ovde na nekim pozajmicama'', istakao je Jović.

Kad je aktuelna sezona u pitanju, Jović se, maltene, već oprostio od titule.

''Iskreno, smatram da smo izgubili titulu pobedom Partizana u Novom Sadu. Mi smo se tu nadali njihovom kiksu, ali oni su pokazali da su pravi tim, da znaju da igraju odlučujuće mečeve i na tome im čestitam. Takođe, verujem da ćemo sve to dogodine ispraviti i da ćemo se mi radovati'', zaklčučio je Jović u današnjem intervjuu ''Blicu''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 11.05.2015
16:53

Pametno. Vani bi propao,premlad je. Talenat ima,treba mu dobar trener. Sa 17 godina je nas najbolji napadac,sto je,bez obzira na njegov talenat,sramota. Treba mu dovesti saigraca,bio bi puno bolji.

avatar
Mario Žile Stajić
Saturday, 09.05.2015
15:12

Još da se njega išta pita , bilo bi odlično .

avatar
Делија_момак
Saturday, 09.05.2015
13:07

Браво, Лука! Има времена за иностранство. Прво да освојиш дуплу круну и да играш са Звездом у Европи! Ако Бог да, извући ћемо се из ове ноћне море и поново ћемо бити велики! Само да не продајемо Звездину децу за бедних 2 милиона евра!

avatar
mmmm
Saturday, 09.05.2015
12:38

Da ostane d okraja ugovora, pa da Zvezda posle nista ne zaradi kad mu istekne... nadam se da mu menadzeri nisu to savetovali...

avatar
Don Silvio
Saturday, 09.05.2015
12:07

pametno, valjda je shvatio da svi koji su otisli njegovih godina nisu napravili nista. Treba ga gurati dve tri sezone i onda ga prodati na obostrano zadovoljstvo

avatar
ManUtdSrbija
Saturday, 09.05.2015
10:37

Bravo mali ! Iz ove odluke mogu da dobiju i on i Zvezda, on ce da se razvija pravim putem, nece da preskace nego ce da se penje stepenik po stepenik, a Zvezda ce moci da unovci vise novca sigurno, posto talenat kao sto je Jovic moze samo da napreduje.

avatar
Petar Petar
Saturday, 09.05.2015
15:00

Da, ako je to tako. Ali meni ovo vise lici na scenario kao kod Lazara, vec je prodat, ali ce trckati jos malo po nasim terenima. Daj Boze da nije tako, ali meni mnogo lici na to. Sta ce nekom dete od 17 godina bez obzira na talenat koji ima? Realno on u iole boljem klubu ne bi trenutno mogao da se izbori za minutazu. Sve u svemu od ostanka on ima najvecu korist, naravno i Zvezda jer ce imati popunjeno mesto, a sto se tice finansija tesko da ce uzeti jos para za njega. U Partizanu imas brdo takvih primera gde su igraci ostajali jos neko vreme i pored toga sto vise nisu bili nasi. Trenutno je tako sa Zivkovicem.

avatar
Petar Petar
Saturday, 09.05.2015
18:15

Ma on ce imati dobru karijeru, to je skoro sigurno. Veliki je talenat, ja samo kazem da mislim da iz tog razloga ostaje (jer tamo nekom Atletiku ne treba dete od 17 godina za prvi tim, a bolje je da ovde igra nego da tamo stagnira), a ne zbog toga sto Zvezda moze da ga zadrzi. Kazem ti, isti je slucaj i sa nama, malo sta se tu nasi klubovi pitaju. Daj Boze da svi oni ostanu jos mnogo godina i da klubovi za njihove transfere uzmu po dvadesetak miliona, ali mislim da od toga nema nista, mislim da su svi oni vec kupljeni i da su ovi tekstovi po novinama i izjave te dece cista reklama i maska..

avatar
ManUtdSrbija
Saturday, 09.05.2015
15:21

Takodje, plasim se da ne bude situacija kao sa Lazarom, takva situacija nam nimalo nije potrebna kao sto ni vama nije potrebna takva situacija sa Zivkovicem. Slazem se da ne bi mogao da se izbori za minutazu u koji god klub da ode u ligama petice, ali interesovanje Atletika i ostalih(ako je tacno) nije mala stvar za jednog decka od 17 godina. Videcemo sta ce da bude, ja se nadam najboljem u vezi sa njim.

avatar
Saturday, 09.05.2015
10:32

Jako korektno. Postuje rivala,gleda svoja posla i kako da bude sto bolji,rijetkost u czv

avatar
jodzo
Saturday, 09.05.2015
10:30

Ni da je Messi ovaj poluigrač

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 09.05.2015
11:28

Taj poluigrac je jedan od najtalentovanijih igraca u Evropi.

avatar
D.Green4 Black&White
Saturday, 09.05.2015
23:52

Nema se dovoljno materijala da bi se prodao...sa sve snimcima sa utakmica pionira :D A trazi ga pola Evrope navodno... Doduse najtrofejniji igrac zvezde...Poslednjih 8 godina,,,1 titula... i to ona namestena ..gde nije vidjena Europa :) Bolje da je otisao izgubice vreme kao Darko Lazovic :) Jos ce ga ucenjivati na kraju Terzic i ekipa :)

avatar
Toni Kroos
Saturday, 09.05.2015
14:33

I to ne kazu samo Terzic i Kokeze vec i mnogooo veca svetska imena i stampe!