Luka Jović - Nema slatkiša, nema golova!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.01.2015.
23:37
Izvor: Sportske.net

Zimske pripreme su u punom jeku a Luka Jović još uvek analizira uzorke svog golgeterskog posta koji nekako ide pod ruku sa "postom" koji mu je nametnut od strane šefa stručnog štaba.

Beta/FKCrvenaZvezda/Starsportphoto/Srđan Stevanović
Beta/FKCrvenaZvezda/Starsportphoto/Srđan Stevanović

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije Luka Jović (17) nalazi se sa svojim klubom na pripremama u Sloveniji gde revnosno radi na popravljanju forme koja je u jesenjem delu sezone bila ispod svakog nivoa.

Uprkos tome što ima punu podršku kluba, stručnog štaba i saigrača, Jović ne krije da se u nekim momentima oseća bespomoćno po pitanju golgeterskog posta koji traje od početka jesenjeg dela sezone.

"Ne znam šta više da radim. Dođe mi sledeći put da "zveknem" loptu svom snagom pa neka ide gde hoće. Ovo stanje ne mogu da objasnim. U jesenjem delu je bilo još gore. Tada ni na treninzima nisam uspevao da dam gol" jada se Jović u izjavi za "Novosti".

Već na prvoj kontrolnoj utakmici koju je Zvezda igrala u sklopu priprema za prolećni deo sezone Jović je ušao u tri kolosalne šanse ali ništa nije pomoglo da makar na prijateljskim utakmicama probije led.

"Protiv Tolmina sam samo treći zicer promašio. Drugi sam šutnuo u sam ćošak i golman je izvadio. A prvu je skinuo kao panter. Nisam mogao da verujem da čovek u godinama, a ima više od 35, uz tu pozamašnu kilažu, može tako da se baci. Kao da sam svim golmanima inspiracija" nastavlja Jović svoj lament.

U svom sivilu koje u datom trenutku muči Luku Jovića mladi napadač ipak ne gubi veru i vedar duh.

"Smanjio sam slatkiše na minimum. Dok sam ih jeo kao mali, a tamanio sam sve slatko, davao sam golove kao od šale. Ovako, od kad je šef zategao da nema slatkiša, nema ni golova" uz osmeh konstatuje Jović.

Novu priliku da prekine svoj "post" Luka će imati na narednoj kontrolnoj utakmici koju Crvena zvezda igra u nedelju protiv ekipe Ankarana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 24.01.2015
00:46

on nije nikakav talenat evo ni na trening ne moze da postigne gol