Luka Jović ne bira - Svaki gol mnogo vredi

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.11.2015.
23:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Mladi napadač Crvene zvezde ne dobija često priliku da zaigra ove jeseni, ali kada je dobije, pokušava da je na najbolji način iskoristi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

On je u ponedeljak nastupio u meču protiv Zvijezde iz Etno sela Stanišić, koji su rezervisti Crvene zvezde dobili sa 2-1.

Luka Jović je bio strelac prvog gola za crveno-bele, a posle meča je naglasio da mu i taj pogodak dosta znači, bez obzira što se radilo i prijateljskom susretu.

''Kada ste napadač svaki gol vam je važan. I u takmičarskim, i u prijateljskim utakmicama. Golovima sami sebi podižemo samopouzdanje. Zbog toga mi je drago što sam ekipi doneo izjednačenje, ali mi je žao što nisam postigao još koji pogodak jer sam imao prilike za to.

Važno je da smo pobedili. Dosta pažnje obraćamo i na prijateljske utakmice, one su nam prilika da se nametnemo treneru ali i održimo visok nivo igre'',
istakao je Jović, a prenosi zvanični klupski sajt.

Zadovoljan je, naravno, i zbog pobede u Nišu, a iskoristio je priliku i da pozove navijače da narednog vikenda podrže njegov tim u duelu sa Voždovcem.

''Iz Niša nosim lepe uspomene, ne samo zbog pobede već i zbog lepe, fudbalske atmosfere. Nadam se da će u subotu protiv Voždovca doći mnogo navijača kako bi nam pomogli da nastavimo ovaj niz'', zaključio je Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Tuesday, 24.11.2015
19:55

Steta je sto smo Luku morali da prodamo pre vremena jer pred njim je fudbalska buducnost od koje Zvezda nece imati veliku korist.

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 24.11.2015
15:48

Svidja mi se Grof jer ga,iskreno,mnogo zabole za Zahavija i ugovor koji Jovic ima sa njim.. Igraju samo najbolji i tako treba da ostane! Jovica prodati na zimu,uzeti neku sicu (25%) i okrenuti se Romanicu,Cvetkovicu ili Panovicu iz omladinske skole!

avatar
Fair Play
Tuesday, 24.11.2015
06:02

Luka ima stvarno veliki potencijal, mislim da raste kao igrac pored Grofa i Vieire ali i ostalih iskusnih. Vec se navikava na zapadni sistem, svaka sansa mora da se koristi kada si napadac, uvek moras biti gladan golova a Luka to polako kapira jer ima srece da je u pravom trenutku tu kada je Zvezda napokon sastavila dobar tim uz odlicnog trenera..

avatar
Death to Krcuns!
Tuesday, 24.11.2015
15:39

navikava se na zapadni sistem? na zapadu se ne kasni za platu ne spava se u autu itd decko je prevara teska koliko ste dobili za njega?