Luka Jović: ''Drago mi je zbog Gavrića''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 31.07.2014.
01:35
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Talentovani napadač Crvene zvezde Luka Jović bio je u ulozi navijača u duelu Zvezde i Hanovera, a onim što je video, zadovoljan je, bez obzira na poraz crveno-belih.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, Jović je neposredno pred meč sa Hanoverom doputovao iz Mađarske, gde je bio akter omladinskog EP, a kad je meč sa bundesligašem u pitanju, posebno je pohvalio dvostrukog strelca, novajliju Gavrića.

''Dobro smo ušli u meč, dali smo dva brza gola. Drago mi je zbog Gavrića koji je postigao oba, dobro igra cele pripreme i nije ga hteo gol, ali evo danas je dao dva. Dobro smo igrali, ipak Hanover igra u Nemačkoj i dobra su ekipa i mislim da smo se nosili dobro sa njima'', ističe Jović.

Navijači veruju da će talentovani napadač imati značajnu ulogu u narednoj sezoni. Ono, naravno, očekuje isto to...

''Svakako da bih voleo da pomognem saigračima na terenu. Radiću maksimalno, pokušaću da se dokažem na treninzima, a trener će odlučiti da li ću igrati. Špic je moja prirodna pozicija, ali ako šef odluči da igram krilo, neće mi biti problem da se naviknem. Uradiću sve što šef traži od mene, mada mislim da sada ima dovoljno krila u ekipi'', zaključio je Jović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke