Ludogorecovo najveće pojačanje ne igra protiv Zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.07.2016.
15:41
Izvor: Sportske.net

Šampion Bugarske neće moći da računa na najveće pojačanje u letnjem prelaznom za dvomeč sa Crvenom zvezdom. Razlog, iz Brazila nije stigao sertifikat za vezistu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Najzvučnije pojačanje Ludogoreca u tekućem prelaznom roku neće biti u prilici da pomogne ekipi u predstojećem dvomeču sa Crvenom zvezdom pošto iz Brazila nije stigao sertifikat neophodan za registraciju igrača.

Radi se o brazilskom fudbaleru Gustavu Kampanjaru koji će kao slobodan igrač preći u klub iz Razgrada nakon završetka saradnje sa Bragantinom koji ga je prošlog leta poslao na pozajmicu u Evijan.

Vrednost bivšeg fudbalera Verone procenjena je na 1.7 miliona evra ali je u praksi njegova vrednost za ekipu kakva je Ludogorec mnogo veća zbog čega će njegov izostanak predstavljati problem za Bugare.

Ludogorec do ponoći treba da registruje igrače za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a kako se Gustavo Kampanjaro do 30. jula nalazi pod ugovorom sa Bragantinom jasno je zašto bugarski šampion neće moći da računa na njega.

Jasno je da će izostanak Gustava Kampanjara predstavljati pozitivnu okolnost za Crvenu zvezdu koja prvi meč u Razgradu igra 26. jula od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Friday, 22.07.2016
18:16

kao da je vazno, ako komsije budu igrale kao protiv Maltezana, bogami Ludogorec moze i sa B timom da izadje i da pobedi....ajde komsije pokusajte barem vi do osvetlate obraz srpskog fudbala, kad moj Partizan gubi od nekih anonimusa :/

avatar
Carina
Friday, 22.07.2016
18:07

Ovo je realno dvomec generacije. Plej of za LS osigurava minimum LE, a ni to nismo imali godinama.

avatar
Drkadzija
Friday, 22.07.2016
17:33

Imaju oni jos 5-6 Brazilaca u steku. Jedan manje-vise.

avatar
Danijella
Friday, 22.07.2016
16:08

Njima ne treba pojacanje. Oni su jaki i bez njega

avatar
3x3
Friday, 22.07.2016
16:05

On je svakako neuigran igrac i pitanje koliko je fizicki spreman. Problem bi bio za njih da im ne igra neki standardan igrac ili da neki standardan igrac ode pred dvomec. Ovo nije problem jer jos nije odigrao ni jedan mec za njim i pitanje je kako ce se i uklopiti u tim.