Lučanci ne nose belu zastavu u Humsku

Autor: Beta Beta
petak 08.09.2017.
12:23
Izvor: Beta

Pomoćni trener fudbalera Mladosti Goran Stanić rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećem meču Super lige Srbije, ali je istakao da njegova ekipa neće doći u Beograd sa belom zastavom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle reprezentativne pauze ovog vikenda se nastavlja takmičenje u domaćem šampionatu utakmicama osmog kola, a fudbaleri Mladosti sutra gostuju Partizanu.

"U subotu nas u Beogradu očekuje utakmica u kojoj je Partizan izraziti favorit. Ovo kažem zbog nekoliko činjenica, a pre svega zbog toga što igramo na njihovom terenu, što iza sebe imaju odličan rezultat u Evropi i što su u poslednjim danima prelaznog roka značajno pojačani izuzetno kvalitetnim igračima", rekao je Stanić na konferenciji za novinare, objavljeno je na sajtu Mladosti.

Crno-beli su šesti na tabeli sa 13 bodova, dok je Mladost na desetom mestu sa osam.

"Mi smo ovu reprezentativnu pauzu iskoristili za konsolidaciju tima i saniranje povreda kojima smo bili opterećeni. Dobro smo radili i trenirali i potpuno spremni dočekujemo ovu utakmicu. Još jednom ponavljam da je Partizan izraziti favorit, ali mi u Beograd idemo bez bele zastave, očekujem da odigramo maksimalno odgovorno i koncentrisano, što će, nadam se biti dovoljno za pozitivan rezultat", rekao je Stanić.

Novinare je zanimala i eventualna taktika Mladosti na utakmici protiv Partizana:

"Protiv Partizana je najgora moguća varijanta uvući se u svoj šesnaesterac. Dakle, pokušaćemo da izađemo napred, da čvrsto stojimo u bloku i čekamo dobru kontru", rekao je pomoćni trener Mladosti.

Utakmica između Partizana i Mladosti igra se sutra od 21.00 na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke