Lučanci besni zbog suđenja u Humskoj, tek će da se oglase!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 03.10.2016.
09:14
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Kako smo i navikli iz kola u kolo, o suđenju će se još govoriti i posle utakmica 11. kola Superlige.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je sinoć u Humskoj uspeo da savlada lučansku Mladost sa 3:1, ali su gosti veoma nezadovoljni arbitražom Aleksandra Vasića.

Po njihovom mišljenju, sporna je situacija koja je prethodila prvom golu Partizana, a koji je postigao Leonardo u finišu prvog poluvremena.

Kako je u izjavi za ''Žurnal'' objasnio predsednik Mladosti Vladimir Đorđević, klub iz Lučana će se tim povodom tek oglasiti, a za sada on je konstatovao sledeće:

''Razočarani smo suđenjem! Prvom golu Partizana prethodio je faul nad našim igračem Miloševićem, a glavni sudija je dosudio prekršaj  u korist domaćina. iz tog slobodnog udarca smo i primili gol'', istakao je Đorđević.

I to nije sve, Đorđević tvrdi da je njihov fudbaler tom prilikom zaradio povredu, a dosuđen je prekršaj za protivnika.

''Čak četiri krampona su vidljiva na njegovoj nozi'', uverava Đorđević.

Očigledno, počelo je ''treće poluvreme'' meča u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 03.10.2016
13:36

I nedosuđeni penal za Partizan, što si zaboravio poštenjačino.

avatar
jaaaaa
Monday, 03.10.2016
13:06

sta ste ocekivali u tolesuperligi,ne valjda da vam sude posteno protiv drzavnog mezimca,uostalom vi ste njihova filijala ne znam sto se sad kao bunite kada ste ih pustili

avatar
El Diablo
Monday, 03.10.2016
12:35

Tek ce da se oglase? Hahaha,a nisu se setili da se oglase posle utakmice sa Zvezdom,a pre tog susreta imali maksimalan ucinak?

avatar
Monday, 03.10.2016
12:29

Malo je jedan ne postojeci penal a branio si se sa 10 igraca citav mec kao kukavica ...Ocigledno je da si zvedin cigan pa ti smeta sto nisi uspeo da pobedis instituciju i pomognes premijerovoj ljubimici...

avatar
Vanja Grubač
Monday, 03.10.2016
10:26

Kakav orkestrirani napad...posle svake utakmice kuknjava na Partizan ne bi li se sakrilo sklanjanje a najviše je oštećen upravo Partizan.Jasno je kao dan odakle ide a zaboravili su se faulovi na 16 metara dok je bio Milijaš ili penali Kasalice,Mrdje,Mikića,Kadua...to je taj mentalitet.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
09:33

Kako izmisljate! To o cemu pricas se desilo cak dva minuta pre situacije za slobodan udarac i nas gol, glupost! Jedino sto je Leonardo mozda zasluzio i direktan crveni za ono, a zuti bez ikakve dileme, nesmotreno je to bilo:-P Nemojte da pricate u siframa i dovodite u zabludu, bila su dva prenosa:-D Ne moze sve da se uhvati uzivo:-D Nista od ovoga se ne bi desilo da je bio dosudjen penal za nas:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
09:24

Ja uopste ne vidim da je Miletic potkacio tog igraca Mladosti, neverovatna manipulacija na delu. E, da, i vama zelim ispadanje, svakom ko se ogresi o nas najmanje to, a mnogima cak i stecaj i gasenje! Vi, Spartak, Novi Pazar, Radnik, Cukaricki- ko je sledeci? I Vaniceva izjava je bila sramotna, ali ona se ipak ticala igre. I da li se Vojvodina zalila na onakvo sramno sudjenje u proslom kolu?! Da nije ono sa Katarom bio neki vid protesta zbog toga sto bi i bilo logicno, ali i zvanicna zalba mora da postoji pa da vidimo reakciju, ima li kraja svemu ovome?!

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 03.10.2016
11:00

Sramno sudjenje ahaha komedija :D

avatar
Hakuna Matata
Monday, 03.10.2016
09:21

Da li si ti realan covek? Penal, iz 3-4 usporenih snimaka se ne vidi kontakt, dakle jako teska situacija mozda i olako dosudjen, 3-4 ofsajda, prvi u prvom poluvremenu, kada je Djurdjic spustio loptu glavom Djurdjevicu je cist gol, penal nad Djurdjicem. hahahaha

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
09:48

A, ne, penal za njih je sigurno bio, komentator je to lepo objasnio (kako to moze kad se samo malo potrudi Hahaha) da Djurdjica bas i nije mogla da zaboli noga od udarca u vazduh:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 03.10.2016
09:18

Kakav faul nad Milosevicem, on je taj koji je isao i uleteo djonom u naseg Miletica i ostavio mu trag?! Jedino sto je tu trebao da bude sviran indirekt umesto slobodnog udarca zbog opasne igre u nastavku, ali penal za nas?!

avatar
Marko Strugar
Monday, 03.10.2016
09:16

Malo je kume jedan sumnjiv penal, bila su dogovorena tri!