LŠ (U19) - Brodarac loše počeo, a onda je usledio sjajan finiš!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.09.2017.
19:45
Izvor: Sportske.net

Istorijska utakmica Brodarca na evropskoj sceni!

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

U svom prvom nastupu na evro-sceni, i to u okviru U19 Lige šampiona, omladinski šampion Srbije, ekipa Brodarca večeras je u Staroj Pazovi odmerila snage sa izraelskim Makabijem iz Haife.

Utakmica je završena bez pobednika, rezultatom 1:1, uz dosta uzbuđenja u finišu kada je srpski predstavnik znatno uvećao šanse za plasman u narednu rundu takmičenja.

Poveo je Makabi, i to veoma rano, već u 13. minutu golom Dahana. Dugo je rezultat 0:1 bio na snazi, sve do samog finiša ovog meča.

A onda, 18-godišnji Ognjen Mitrović donosi izjednačenje Brodarcu, da bi u nadoknadi vremena Makabi ostao i bez isključenog veziste Jabera koji neće imati pravo nastupa u revanšu.

Odluka o putniju u narednu fazu takmičenja biće doneta 18. oktobra, kada je na programu revanš u Haifi.

Brodarac: Zdravković - Đurić, Joković, Ivančević, Golubović-Tošeski, Kojić, Viktor Lukić (Stojanović od 82.) - Uroš Lukić, Babović (Kosić od 69.), Mitrović (Pejić od 90+2.)

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RUSKI CAR
Wednesday, 27.09.2017
20:30

Ako je 1:1 sjajno, idem na tavan da se obesim međ šunke!

avatar
Ljubo
Wednesday, 27.09.2017
20:16

Nemam komentar na samu utakmicu. Zelim da pohvalim sto se pise o nizim klubovima. Mogli bi i donositi rezultate iz ostalih sportova a ne samo iz fudbala. Takodje, ne postoje nigdje novosti iz zenskog fudbala, vatetpola i dr.