LŠ - Sjajan žreb za šampiona Srbije

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.09.2015.
14:15
Izvor: Sportske.net

Omladinski šampioni Srbije dobili su rivala sa kojim će se sastati u prvom kolu Lige šampiona za mlade. Žreb se otvorio "Građevinarima" pa će u slučaju plasmana u drugu rundu takođe imati rivala kojeg je moguće eliminisati.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Promenom formata i sistema takmičenja u Ligi šampiona za mlade šampion omladinske lige Srbije dobio je priliku da zaigra u elitnom takmičenju.

Fudbalski klub Rad našao se u šampionskoj stazi među 32 kluba koji su u prethodnoj sezoni osvajali titule u domaćim prvenstvima a žrebom u Nionu dobio je rivala sa kojim će se nadmetati na startu takmičenja.

Prvu utakmicu u okviru prvog kola Lige šampiona za mlade fudbaleri Rada odigraće 29. ili 30. septembra protiv šampiona Slovenije Domžala. Revanš je na programu 20. ili 21. oktobra u Sloveniji.


Žreb je bio povoljan za šampiona Srbije u svakom smislu reči jer će u slučaju trijumfa nad Domžalama u drugom kolu igrati protiv pobednika dvomeča Elfsborg (Švedska) - Stjarnan (Island).

Mečevi druge runde biće na programu početkom i krajem novembra ali će mladi "Građevinari" za početak morati da se fokusiraju na ono što ih čeka u duelima sa Domžalama.

Ukoliko Rad uspešno preskoči prve dve prepreke plasiraće se u plej-of gde bi ga sačekala neka od drugoplasiranih ekipa grupne faze Lige šampiona za mlade koju igraju samo juniorske ekipe klubova čiji seniorski timovi igraju elitno takmičenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Tošo
Tuesday, 01.09.2015
16:27

Nisu Domzale naivna ekipa. Več duze vreme su u vrhu slovenackog fudbala u mladjim kategorijama. Spretno Rad

avatar
Goran Tošo
Tuesday, 01.09.2015
21:23
avatar
Srbija voli Zvezdu
Tuesday, 01.09.2015
15:17
avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 01.09.2015
14:46

Dobar tim imaju Domžale, imao sam prilike da igram i protiv njihovog najboljeg igrača na lokalnim turnirima sa Kondićem, ali on je otišao sad u Sasuolo, i još 2 najbolja igrača su otišla iz Domžala, videćemo šta će biti.