LŠ - 'Poker' na Brdu, Čukini omladinci idu dalje!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.10.2016.
19:54
Izvor: Sportske.net

Omladinski šampion Srbije obezbedio je plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona pošto je večeras savladao ekipu Domžala na Banovom Brdu.

NKDomžale/LadoVavpetič
NKDomžale/LadoVavpetič

Povezane vesti

Drugu godinu za redom omladinski šampion Srbije osigurao je plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je nakon Rada i Čukarički eliminisao Domžale.

Omladinci Čukaričkog imali su povoljan rezultat iz prvog meča (1:1) ali su večeras bili ubedljivi i sa 4:1 (1:0) slavili u revanšu čime su osigurali plasman u drugo kolo kvalifikacija za elitno takmičenje.

Čukarički je utakmicu otvorio onako kako je trener Mihajlo Jurasović priželjkivao, golom u ranoj fazi utakmice koji je postigao prvotimac Erhan Mašović.

"Brđani" su na poluvremenu imali minimalnu prednost, a gol koji je srušio nade gostiju postigao je Zehrudin Mehmedović iz penala u 49. minutu. Treći gol za Čukarički postigao je Milutin Vidosavljević nakon čega nije bilo nikakve delime ko će u dalji tok takmičenja.

Gosti iz Slovenije stigli su do počasnog gola u 83. minutu susreta preko Marsela Kenea, a konačan rezultat postavio je Marko Šarić u poslednjem minutu regularnog toka susreta.

Naredni rival Čukaričkog u kvalifikacijama biće norveški Rozenborg koji je na startu eliminisao AIK ukupnim rezultatom 3:1.

Mlade "Brđane" od plej-of faze i okršaja sa nekom od drugoplasiranih ekipa iz grupne faze takmičenja deli dvomeč sa Rozenborgom. U plej-ofu se igra samo jedan meč, a zatim sledi eliminaciona faza Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Thursday, 20.10.2016
12:02

Taj Mehmedović je kažu veliki talenat, što ga ne ubace u prvi tim, sad više nemaju šta izgubiti.