Loše vesti za "Orliće" pred meč odluke

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.03.2016.
09:29
Izvor: Sportske.net

Momak koji je omladinsku reprezentaciju Srbije ostavio u trci za plasman na Evropsko prvenstvo golom u završnici meča sa Danskom neće biti u prilici da pomogne "Orlićima" u utorak usled teže.

Sportske.net/Altai-Nikola Krstić
Sportske.net/Altai-Nikola Krstić

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije boravi u Kragujevcu gde se priprema za utakmicu trećeg kola Elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koja je na programu u utorak.

"Orlići" će u direktnom duelu sa Francuskom odlučivati o plasmanu na kontinentalnu smotru ali će u duel sa "Petlićima" ući oslabljeni neigranjem Marka Mijailovića koji je zadobio težu povredu skočnog zgloba.

"Marko je istegao ligamente zgloba i naprsla mu je koščica, pa mora da nosi gips naredne tri nedelje. I pored toga nije želeo da napusti ekipu, ostao je sa nama do odlučujućeg mela sa Francuskom" obelodanio je kapiten ekipe Miloš Stojanović.

Omladinca Crvene zvezde u subotu je povredio reprezentativac Crne Gore Driton Camaj tokom prvog poluvremena meča koji je Srbija dobila rezultatom 4:1.

Odlučujuću utakmicu u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina Srbija će odigrati u utorak od 14.30 na stadionu "Čika Dača", a protivnik će joj biti selekcija Francuske.

"Orliće" na kontinentalnu smotru vodi samo pobeda, pošto posle dva meča Francuska ima šest osvojenih bodova, a Srbija četiri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radoje
Monday, 28.03.2016
12:16

Сутра за ручак петловина

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 28.03.2016
09:41

Ovo se znalo,sreca pa nije teza povreda.U prvom momentu kada sam cuo njegove urlike mislio sam da je mozda i otvoren prelom,start je bio kriminalan i albanac je morao dobiti crveni.