Loše vesti za Muslina, reprezentativac Srbije operisan u Rimu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.07.2016.
18:07
Izvor: Sportske.net

Momak kome je Slavoljub Muslin ukazao veliku minutažu u nedavnim prijateljskim mečevima, a koju je on na najbolji način iskoristio, proteklog vikenda je doživeo povredu zbog koje je danas operisan.

Beta/ZivotaPopovic/Mo
Beta/ZivotaPopovic/Mo

Povezane vesti

Defanzivac BATE Borisova i jedan od igrača na koje Slavoljub Muslin ozbiljno računa u kvalifikacijama za Mondijal, Nemanja Milunović, doživeo je u subotu povredu kolena zbog koje je morao da napusti teren u 22. minutu meča protiv Gorodeje.

Beloruski mediji danas prenose da je srpski reprezentativac operisan u Rimu, ali da u ovom trenutku nije poznato koliko dugo će morati da odsustvuje sa terena.

Pomenutu utakmicu, u okviru 15. kola beloruske lige, koja je završena rezultatom 1:1, propustio je i Mirko Ivanić, takođe zbog povrede, ali se njegov povratak očekuje možda već u sledećem kolu.

Podsetimo, 27-godišnji Milunović je ostavio odličan utisak u prijateljskim mečevima koje su 'Orlovi'' uoči Evropskog prvebstva odigrali protiv Kipra, Izraela i Rusije.

U pobedi nad Izraelom (3:1) je postigao i svoj prvi gol za reprezentaciju Srbije, pa se stiče utisak da bi njegovo odsustvo u kvalifikacijama bilo značajan problem za Slavoljuba Muslina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igornopolis
Monday, 04.07.2016
18:29

Faaakkkkkkk!!!! Ne bre.. brz oporavak Milune.

avatar
Di Magia
Monday, 04.07.2016
18:18

Kakva je to karijera... Prvo je poceo u Cacku, znam ga jos iz skole dok sam igrao protiv njegovog odeljenja... Posle presao u Javor ako se ne varam.. Pa u Bate .. dao gol Leverkuzenu i bio u idealnih 11 prvog kola Ls.. :D

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Monday, 04.07.2016
18:12

Eto mu ga sad Sedlar, a mozda se i Subotic vrati, ne znam dokle se tu stiglo.