Loše vesti za Ilieva - Francuski velikan kvari posao Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.06.2017.
12:52
Izvor: Sportske.net

Baš mu se ne da...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Od kada je došao na funkciju sportskog direktora Partizana, jedna od najvećih želja Ivice Ilieva bila je da u Humsku dovede Sejdubu Sumu, ofanzivnog vezistu iz Gvineje, koji trenutno nastupa za Slovan iz Bratislave.

Ali, prelazni rokovi su prolazili jedan za drugim, a sa ovim sada već 26-godišnjim fudbalerom nikako nije mogao da se postigne konačan dogovor.

Bilo je i peripetija oko njegove pozajmice u Kuvajtu i koliko god da je Iliev želeo da ga angažuje, i koliko god je delovalo da je transfer na pragu realizacije, uvek se na kraju pojavljivala neka nepremostiva prepreka.

Podsetimo, Iliev je i juče u razgovoru sa novinarima potvrdio da radi na dovođenju Sume, ali nije želeo da iznosi više detalja, poučen nekim ranijim iskustvima, a dan kasnije izgleda da je opet pred ''nemogućom misijom''.

Naime, francuski ''L'Ekip'', ali i neki drugi tamošnji mediji, danas prenose informaciju da je i Bordo ozbiljno zainteresovan za veliku Partizanovu želju.

Ako Žirondinci budu uporni u svojoj nameri, jasno je da se u tom slučaju Partizanove šanse svode na minumim, kako zbog mnogo jače lige, tako i zbog finansijskih uslova koje šestostruki šampion Francuske može da mu ponudu.

Tamošnji mediji ističu i odličnu Sumunu statistiku iz prošle sezone, kada je na 37 utakmica u svim takmičenjima postigao 24 gola, uz pet asistencija.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Wednesday, 28.06.2017
16:57

Ma daj vise ako hoces LS i novac moras da platis....cigancimo se tu godinama sa njim...bre otvori se pa guraj...ne mozes izgubiti jer i u losem scenario prodas lea il djurdjevica i pokrivas se....dokle bre cigancenja...bice kao one godine kad smo sa bateom igrali a mi nismo bili u stanju da dovedeno jednog igraca na sta smo imali pravo tokom dve nedelje...sad kad igramo u kvalifikacijama za LS i kad nam najjaca pozicija mi nismo u stanju nista da uradimo....ok poverenje al daj vise resavaj nesto...stvarno sam bio strpljiv al moram vec da kazem...uhvatio se sume pa teraj ga u k----....imas drugo resenje za tu poziciju? Mozes reci bar koje pozicije jos ganjamo....imal stopera a da miletic bude alternativa i za desnog beka i za stopera il se zato uklapa jer igra dve pozicije pa cemo opet da iscigancimo sa jednim troskom dva mesta ...vise stvarno....dok ovi gomilaju i imaju sta da procitaju kod nas ni pm....ne treba nama puno ni gomilanne al daj taj minimum daj nesto bre viseeeee

avatar
neme
Wednesday, 28.06.2017
16:14

Nemoguca misija ,treba kao Zvezda dovoditi iskljucivo one koji ne traze nista i koje bas niko nece ili jos bolje koji ce i da plate da obuku dres.

avatar
R E V O L T
Wednesday, 28.06.2017
18:54

Kako to mislis, zvezdini ne traze nista?

avatar
Salone
Wednesday, 28.06.2017
15:33

A Pesic u Zvezdu mi mu oprastamo ruznu proslost njima je i Markinjos bio zelja haha

avatar
GANCI PAKISTANCI
Wednesday, 28.06.2017
14:42

BILO BI ODLICNO DOVESTI OVOG IGRACA MISLIM DA BI SA LEONARDOM BUKVALNO RECENO RAZBIJAO

avatar
R E V O L T
Wednesday, 28.06.2017
12:54

Kakav minimum, vec sad vidim da nikakve sanse ne postoje i da ga necemo dovesti.

avatar
Petar Petar
Wednesday, 28.06.2017
13:37

Naravno da necemo kad tvrdimo pazar dve godine.

avatar
odjava
Wednesday, 28.06.2017
14:51

I Djilas i jos poneki..

avatar
R E V O L T
Wednesday, 28.06.2017
14:05

Necemo mi nikoga dovesti, neka se pripremi Djerlek da nas povede u odlucujuce bitke:-D