Loše vesti iz UEFA za Zvezdu i Partizan!

Autor: Beta Beta
sreda 27.04.2016.
18:11
Izvor: Beta

Stanje infrastrukture na fudbalskim stadionima Crvene zvezde i Partizana je neadekvatno i ne odgovara standardima UEFA, saopšteno je posle današnje sednice Odbora za hitna pitanja FSS.

AP Photo/Darko Vojinovic
AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Kako se navodi na sajtu FSS-a, na današnjoj sednici analizirani su zaključci posle posete nadležnih iz Uefa oko stanja infrastrukture na stadionima Crvene zvezde i Partizana.

"Osnovni stav posle posete je da je stanje na stadionima neadekvatno i da ne odgovara standardima Uefa.

Naglašeno je da na oba objekta u najkraćem periodu mora mnogo toga da bude urađeno, kako bi bili spremni za utakmice u evropskim takmičenjima, ali i za mečeve reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji",
navodi se su saopštenju.

FSS je najavio da će nadgledati kompletan proces i zatražio od klubova da u što kraćem roku dostave izveštaje o aktuelnom stanju i planu realizacije poslova.

Takođe, članovi Odbora za hitna pitanja su doneli odluku o predlaganju trenera Veljka Paunovića za dobijanje "Majske nagrade" u kategoriji najboljeg sportskog stručnjaka.

Paunović je prošlog leta kao selektor predvodio omladinsku reprezentaciju Srbije uzrasta do 20 godina do titule svetskog prvaka na Novom Zelandu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mmmm
Wednesday, 27.04.2016
22:44

A onda kad pricamo o nacionalnom stadionu neki su protiv... eto vam ga sad svi napreduju a mi se trvimo i jedni drugima teramo inat

avatar
Fair Play
Wednesday, 27.04.2016
21:04

Za nas su hramovi, za evropu rupe. Danas sam bacio pogled na Zvezdin teren i nisam mogao da gledam utakmicu. Jednostavno ne mogu da gledam loptu kako odskače po terenu. Partizan je sredio travnatu podlogu ali očigledno druge stvari nisu na mestu. Vidim ja ugostićemo mi sve klubove i države u kvalifikacijama na Karađorđu.

avatar
SAB
Wednesday, 27.04.2016
20:13

Nema nista od popravke infrastrukture, Propala smo zemlja!

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 27.04.2016
18:54

jos zimus sam govorio da ako neki od nasih klubova dobije licencu za Evropu, nema stadiona koji ce ispunjavati kriterijume za evro utakmice, mozda moze da prodje za prva tri kola kvalifikacija ali za vise ne...