Loša vest za "Grobare" - Karte za duel sa "braćom" se naplaćuju!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.10.2016.
18:36
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan odigraće 8. oktobra prijateljsku utakmicu sa solunskim PAOK-om ali iz Humske stiže pomalo neočekivana vest vezana za prodaju ulaznica.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije zakazao je dve prijateljske utakmice koje će biti odigrane tokom oktobarske pauze u šampionatu, a prva je na programu 8. oktobra u Humskoj.

Može se reći da je za 8. oktobar zakazan okršaj "bratskih klubova" odnosno crno-belih iz Beograda i Soluna čiji navijači gaje "bratske odnose".

Bilo je očekivano da se karte za prijateljsku utakmicu ne naplaćuju ali su iz Humske otkrili da će vlasnici sezonskih ulaznica moći da računaju na slobodan ulaz, dok će ostali morati da plate karte.

Prodaja karata za prijateljsku utakmicu između Partizana i PAOK-a počeće 4. oktobra na sajtu "ticketline.rs" i na prodajnom mestu "Ticketline shop" u Domu Sindikata, dok će na blagajnama stadiona u Humskoj ulaznice moći da se kupe od petka.

Karte za ovaj meče koštaće 200 i 400 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Baltazar031
Tuesday, 04.10.2016
07:04

Ne znam sta je tu cudno. Uvek su njihove karte bile skuplje od nasih i derali su navijace. Ne secam se kada je bilo dzabe da se udje na stadion. Ali dobro, vas problem. Vidi se kako se cija uprava odnosi prema navijacima.

avatar
Povratak kralja 4 2
Monday, 03.10.2016
19:39

Zašto je bilo očekivano da ulaz bude besplatan? Pa nismo mi zvezda koja pored besplatnog ulaza mora još da deli sendviče, čips, pivo i kako sam Živadinović kaže da su nekada ispred zvezdinog stadiona delili kobasice i zato imali najviše navijača :D

avatar
ZubA
Monday, 03.10.2016
21:13

I da je za dz vi necete da napunite stadion. A mi da li se placa ili ne nase tribine su pune. I nikada mi nece biti jasno koji je tvoj problem kada u svakom komentaru moras da pomenes Zvezdu.

avatar
Nemanja wfk CoNe
Monday, 03.10.2016
19:11

ni kod babe nema vise dzabe :D

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Monday, 03.10.2016
18:40

Jb mi se ionako necu da idem