Longeta i štake - Da li je Kanga teže povređen!?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 27.10.2016.
15:32
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga propustio je poslednje dve utakmice zbog povrede, a sudeći na osnovu fotografije koju je postavio na svom "Instagramu" situacija je daleko od bezazlene.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Reprezentativac Gabona Gelor Kanga postavio je danas na svoj "Instagram" profil fotografiju koja svedoči da problem sa povredom zbog koje je propustio prethodne dve utakmice nije bezazlene prirode.

Vezni fudbaler Crvene zvezde hoda pomoću štaka a na desnoj nozi nalazi se longeta koja bi trebalo da fiksira koleno, premda se u prvi mah smatralo da je u pitanju problem sa tetivom.

Na osnovu fotografije moglo bi se zaključiti da se Kanga nalazi u inostranstvu što sugeriše na to da je van Srbije potražio pomoć za rešavanje novonastale situacije.

Zvaničnih informacija sa stadiona "Rajko Mitić" o tome koliko će Gelor Kanga pauzirati za sada nema, ali se čini da Miodrag Božović neće moći da računa na Gabonca u predstojećem susretu sa Radom.

A photo posted by Guelor Kanga (@guelor1990) on Oct 27, 2016 at 5:04am PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KO!
Friday, 28.10.2016
17:08

cekaj zar na dresu nije prvo pisalo konga pa su ispravili? haha

avatar
Dr_znate_koji
Friday, 28.10.2016
06:38

Kakav lopovluk vlada u domacem fudbalu to je strasno. Kakva mesetarenja, leva ruka desni dzep, ko se gde ugradio? Doveli ovog i ostale nesrecnike a takve igrace imamo po nasim domacim ligama koliko hoces. Daj samo da se napravi neki dil, da se negde ugrade itd. Nema od naseg fudbala nista. Mogli bi malo da se ugledaju na rukovodstvo KK Crvena Zvezda i na nacin na koji se tamo posluje.

avatar
Mario Žile Stajić
Thursday, 27.10.2016
15:46

Ja mu od srca želim brz oporavak od povrede i još brži odlazak iz zvezde .